«Το τελευταίο είναι τα χρήματα»

Ο Αντώνης Μπουρσέλης θεωρεί ότι ο Εργοτέλης μπορεί να πετύχει τον στόχο της ανόδου.

Τα πάντα για την άνοδο θα κάνει ο Εργοτέλης παρά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, όπως ανέφερε ο Αντώνης Μπουρσέλης. Ο 21 ετών μέσος έδωσε συνέντευξη στον Κρήτη ΣΠΟΡ FM και σημείωσε ότι και την τελευταία φορά που προβιβάστηκαν οι «κιτρινόμαυροι» το πέτυχαν με νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπουρσέλη:

Για τον αγώνα με την Ελευσίνα:
«Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη μας σε ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι που καταφέραμε να το γυρίσουμε και να πάρουμε τη νίκη. Και σε αυτό το παιχνίδι δεχθήκαμε πρώτοι γκολ, κάτι που πιστεύω ότι δεν φταίει ένας παίκτης για αυτό, αλλά είναι κάτι που αφορά όλη την ομάδα.

Είναι κάτι που πρέπει να κοιτάξουμε και να βελτιώσουμε, να δούμε τι φταίει. Στο τελευταίο ματς ήταν μια φάση που δεν «μύριζε» γκολ. Ίσως τώρα να τον υποτιμήσαμε και να νομίσαμε ότι είναι εύκολος αντίπαλος. Γενικά είναι μια λεπτομέρεια σημαντική που θα κοιτάξουμε να τη διορθώσουμε».

Για τα ως τώρα παιχνίδια του Εργοτέλη επεσήμανε:
«Μας έχει μείνει το παιχνίδι με τη Λάρισα που μπορούσαμε όπως παίξαμε να το κερδίσουμε. Εμείς δεν παρατάμε κανένα παιχνίδι, όλα κοιτάμε να τα κερδίσουμε και έχει φανεί σε όλα τα παιχνίδια που έχουμε δώσει τώρα. Υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες και ομαδικά και ατομικά που πρέπει να διορθώσουμε».

Απαντώντας για το πού μπορεί να φτάσει φέτος ο Εργοτέλης, τόνισε:
«Πιστεύουμε όλοι μας ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και να επιστρέψουμε. Μπορούμε να το κάνουμε έτσι όπως έχουμε δει τις ομάδες που έχουμε παίξει, αλλά και τις υπόλοιπες. Θα είναι κάτι πολύ σημαντικό να το καταφέρουμε.

Η ομάδα μας, όπως και οι περισσότερες αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, όμως εμείς τώρα το τελευταίο που κοιτάμε είναι τα χρήματα. Μας ενδιαφέρει να παίξουμε, να διακριθούμε και να βοηθήσουμε την ομάδα. Είμαστε μια ομάδα νεαρή σε ηλικία χωρίς μεγάλη εμπειρία, αλλά αυτό πιστεύω ότι είναι ένα επιπλέον κίνητρο, αν θυμηθούμε μάλιστα την τελευταία φορά που και πάλι κατάφερε η ομάδα να πάρει την άνοδο και είχε τότε και οικονομικά προβλήματα, αλλά και πολλούς νέους παίκτες».

Σημαντικό στοιχείο όπως ανέφερε, είναι η «χημεία» της ομάδας:
«Η ομάδα μας, όπως και οι περισσότερες αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, όμως εμείς τώρα το τελευταίο που κοιτάμε είναι τα χρήματα. Tην τελευταία φορά που και πάλι κατάφερε η ομάδα να πάρει την άνοδο και είχε τότε και οικονομικά προβλήματα, αλλά και πολλούς νέους παίκτες»

«Όλα τα παιδιά γνωριζόμαστε καλά, είναι λίγοι οι ξένοι ποδοσφαιριστές και πιστεύω ότι ήδη είμαστε σε ένα ανταγωνιστικό επίπεδο. Πρέπει να βελτιώσουμε ακόμα την αμυντική μας λειτουργία για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε. Η ομάδα έχει να δείξει πολλά ακόμα».

Σε ότι έχει να κάνει με την αλλαγή προπονητή και το αν επηρέασε την ομάδα, επεσήμανε:
«Ο κ. Βέλιτς ήταν πολύ καλός προπονητής και άνθρωπος. Πέρασε τη νοοτροπία που ήθελε στην ομάδα και τη βοήθησε. Υπήρχαν προβλήματα για τα οποία δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω και αποχώρησε. Εμάς δεν μας επιρέασε όμως καθώς ο κ. Λαμπράκης είναι χρόνια στην ομάδα, ξέρει πώς να διαχειριστεί την ομάδα και έτσι η αλλαγή αυτή ίσως να μας επιρέασε και θετικά».

Για τη συνέχεια και τη μάχη της ανόδου:
«Ο κ. Βέλιτς ήταν πολύ καλός προπονητής και άνθρωπος. Πέρασε τη νοοτροπία που ήθελε στην ομάδα και τη βοήθησε. Υπήρχαν προβλήματα για τα οποία δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω και αποχώρησε»

«Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια και όλες οι ομάδες θα έχουν σκαμπανεβάσματα. Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο, όπως και οι περισσότερες έδρες. Είναι πολλές οι ομάδες που θέλουν την άνοδο και πιστεύω ότι θα κριθούν όλα στο τέλος».

Μιλώντας περισσότερο για την πορεία και τον εαυτό του, υπογράμμισε:
«Είναι πάρα πολύ νωρίς να σκέφτομαι και να κοιτάω τον εαυτό μου. Πρέπει να δουλεύω και να κοιτάζω το πώς θα γίνω καλύτερος. Κοιτάζω βέβαια και τα παιδιά που έκαναν μέσα από τον Εργοτέλη το παραπάνω βήμα, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα.

Το ποδόσφαιρο μου άρεσε από μικρός, ήρθα από την ακαδημία της Μινωϊκής στον Εργοτέλη όταν ήμουν στο δημοτικό και από εκεί σιγά σιγά βρέθηκα στην πρώτη ομάδα. Έγινα επαγγελματίας μετά από προσπάθεια μέσα από την Ακαδημία που έπαιζε στο τοπικό και μετά τους Κ17 και τους Κ20 που είχαμε πολύ καλή πορεία τότε.

Θυμάμαι τον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι που έπαιξα πρώτη φορά, ήταν ένα πολύ σημαντικό συναίσθημα. Με φώναξε ο κ. Πετράκης να παίξω, κάτι που μου έδωσε μεγάλη χαρά. Η παρουσία μου στις Εθνικές ομάδες με βοήθησε πολύ στη νοοτροπία και τις εμπειρίες, είναι από τις καλές στιγμές που υπάρχουν για κάθε ποδοσφαιριστή. Τώρα έχω καιρό να κληθώ στην Εθνική και μέσα από τις εμφανίσεις μου θέλω να βρεθώ και πάλι.

Την περασμένη χρονιά έπαιξα και στη Γ’ Εθνική στον Κρουσώνα, σε ένα καλό και δυνατό πρωτάθλημα. Με βοήθησε αρκετά, καθώς έπαιξα σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια του δευτέρου γύρου και με έκαναν πιο έτοιμο για να επιστρέψω στον Εργοτέλη».

Τέλος για την αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη, είπε:
«Ο Απόλλων είναι μια καλή ομάδα, ειδικά στην έδρα του. Παίζει καλό ποδόσφαιρο και έχει καλούς ποδοσφαιριστές. Την έχουμε αντιμετωπίσει ξανά, θα δουλέψουμε καλά και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Πηγή: sporfm.gr

Last modified onΤρίτη, 03 Νοέμβριος 2015 17:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep