«Μέρα με τη μέρα καλύτεροι»

Περισσότερη υπομονή και καθαρό μυαλό θέλει από τους παίκτες του ο Σταύρος Λαμπράκης.

Καθημερινή βελτίωση διαπιστώνει ο Σταύρος Λαμπράκης στον Εργοτέλη. Μετά τη νίκη (3-1) απέναντι στον Πανελευσινιακό ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου ανέφερε:

«Δείξαμε για άλλη μια φορά την επιθετικότητα και την ποιότητά μας σαν ομάδα. Ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλό μας, αλλά δεν είχαμε την υπομονή και το καθαρό μυαλό που χρειαζόταν, με αποτέλεσμα να κάνουμε βεβιασμένες προσπάθειες.

Δεν είχαμε ουσία στο παιχνίδι μας, στοιχείο που αν το διαθέταμε για μπορούσαμε να είχαμε πετύχει περισσότερα γκολ στην αναμέτρηση. Στο δεύτερο ημίχρονο θεωρώ ότι είχαμε καλύτερη προσπάθεια, κάναμε ακόμα περισσότερες επιθέσεις τόσο από τον άξονα, όσο και από τα άκρα, είχαμε δημιουργικότητα στο παιχνίδι μας και βάλαμε δυο γκολ, ενώ θα μπορούσαμε και άλλα ακόμα.

Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μας και την προσπάθεια που κάνουν, δείχνουν την ποιότητά τους, αλλά θέλουμε ακόμα δουλειά. Ημέρα με την ημέρα και αγώνα με τον αγώνα πάντως θα είμαστε ακόμα καλύτεροι».

Ο τερματοφύλακας, Γιάννης Δερμιτζάκης που έκανε ντεμπούτο είπε:
«Ήμασταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι του αγώνα, ήμασταν καλύτεροι και παρότι βρεθήκαμε και πάλι πίσω στο σκορ. Δείχνουμε βελτίωση από αγώνα σε αγώνα και δείχνουμε επίσης ότι κανείς δεν θα έρθει να μας πάρει κάτι εύκολα. Χρειαζόμαστε όμως ακόμα περισσότερη δουλειά για να έρθει η βελτίωση που όλοι θέλουμε.

Για μένα ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι καθώς έκανα το ντεμπούτο μου, όμως το σημαντικό και πάνω από όλα είναι η ομάδα. Ένιωσα χαρούμενος που κέρδισε η ομάδα και συνδυάστηκαν και τα δύο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Πηγή: sporfm.gr

Last modified onΚυριακή, 01 Νοέμβριος 2015 18:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep