«Φάρμακο η νίκη»

Ικανοποιημένος από την επιθετική λειτουργία του Εργοτέλη εμφανίστηκε μετά τη νίκη με 3-2 επί του Παναιγιάλειου ο Σταύρος Λαμπράκης

Νίκη «φάρμακο» χαρακτήρισε την επικράτηση με 3-2 επί του Παναιγιάλειου ο τεχνικός του Εργοτέλη, Σταύρος Λαμπράκης. Μάλιστα μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την επιθετική τους λειτουργία, ενώ δήλωσε έτοιμος να καθοδηγήσει την ομάδα μετά την απομάκρυνση του Βέλιτς.

«Έγινε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι με πολλές φάσεις και πέντε γκολ. Όποιοι το παρακολούθησαν έμειναν ευχαριστημένοι από το ρυθμό και την προσπάθεια που κατέβαλλαν οι ποδοσφαιριστές. Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Έκαναν πολύ καλή εμφάνιση στο επιθετικό κομμάτι. Κάναμε τόσες φάσεις όσες δεν είχαμε κάνει ίσως έως τώρα. Θελαμε να γίνουμε πιεστικοί και τα παιδιά ανταποκρίθηκαν σε μεγάλο βαθμό σ’ αυτό. Δεχτήκαμε δύο φτηνά γκολ αλλά τα παιδιά έδειξαν ψυχή, κι αν είχαμε λιγότερο άγχος με μια καλή πάσα στα τελευταία 15 λεπτά θα μπορούσαμε να είχαμε κλειδώσει το ματς. Η νίκη είναι φάρμακο για τις πληγές που έχουμε. Όσο έρχονται νίκες τόσο περισσότερο θα γίνονται πιο εύκολα τα πράγματα για μας. Θα προσπαθήσουμε να γίνουμε μια καλύτερη ομάδα αντάξια της φανέλας και της ιστορίας του Εργοτέλη. Είμαστε τυχεροί που έχουμε αυτά τα παιδιά στο ρόστερ. Εκτός από καλοί ποδοσφαιριστές είναι καλοί χαρακτήρες, συνεργάσιμα παιδιά που έχουν πολύ ταλέντο» επεσήμανε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου.

Ερωτηθείς πού χρειάζεται βελτίωση ο Εργοτέλης, απάντησε: «Χρειάζεται περισσότερη εξυπνάδα και προσωπικότητα στη διαχείριση των συνθηκών του παιχνιδιού. Δεν είναι θέμα αμυνας αλλά αμυντικής λειτουργίας. Ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο δεν μας άφησε το άγχος που είχαν ποδοσφαιριστές».

Σχολιάζοντας το γεγονός πως η ομάδα του δέχεται πρώτη γκολ σημείωσε: «Είμαστε καινούρια ομάδα με νέους παίκτες που χρειάζεται χρόνο. Το έχουμε εντοπίσει και θα το βελτιώσουμε».

Όσο για το αν αισθάνεται έτοιμος να καθοδηγήσει την ομάδα, ανέφερε: «Η διοίκηση μου έχει πει να καθίσω στον πάγκο της ομάδας γι’ αυτό βρίσκομαι εδώ. Αισθάνομαι έτοιμος, αλλιώς δε θα το έκανα».

Από την πλευρά των παικτών το «παρών» έδωσε ο Γιώργος Κυριακόπουλος δηλώνοντας: «Παρά την κακοκαιρία προσφέραμε ωραίο θέμα. Μπήκαμε νωθρά για μια ακόμα φορά. Μετά πήραμε τον έλεγχο και γυρίσαμε το σκορ πριν το ημίχρονο. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα, είχε καλή κυκλοφορία και έκανε πολλές φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε επίσης νωθρά, όμως κυριαρχήσαμε και κάναμε ευκαιρίες. Με καλή διαχείριση κρατήσαμε το σκορ μέχρι τέλους, αν και το άγχος μας κυρίευσε. Δείξαμε διάθεση και πάθος».

Όσο για την παρουσία του στους Κρητικούς όντας δανεικός από τον Αστέρα Τρίπολης, υπογράμμισε: «Ήρθα στην ομάδα για να πάρω παιχνίδια. Κρατάμε χαμηλά το κεφάλι και κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια».

Πηγή: sporfm.gr

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep