«Είναι περίεργο αυτό που έγινε»

Δυσαρεστημένος από τις αποφάσεις του διαιτητή εμφανίζεται ο τεχνικός του Εργοτέλη, Γιάσμινκο Βέλιτς

«Πρέπει να αποδεχτούμε το αποτέλεσμα, ίσως είναι και το πιο δίκαιο. Δεν έχω παράπονο από την προσπάθεια των παικτών μου. Προσπαθούν για το καλύτερο. Είναι φανερό ότι κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές μας δεν είναι ακόμα στο βαθμό ετοιμότητας που χρειάζεται».

Για έλλειψη ικανότητας του διαιτητή να διευθύνει το ματς και καθυστερήσεις από την πλευρά της Λαμίας έκανε λόγο στη συνέντευξη Τύπου μετά το 1-1 στο Παγκρήτιο ο τεχνικός του Εργοτέλη, Γιάσμινκο Βέλιτς. «Αντιμετωπίσαμε μια δύσκολη και ανταγωνιστική ομάδα, που ήρθε στημένη για να κλέψει το παιχνίδι, κάτι που συμβαίνει σε όλα τα παιχνίδια που έχουμε δώσει μέχρι τώρα. Σε όλα αυτά τα παιχνίδια, έχουμε την κυριαρχία, αλλά και στα τρία κόντρα στη ροή του αγώνα βρισκόμαστε πίσω στο σκορ. Έτσι έγινε και σήμερα, η Λαμία έκανε τη φάση του γκολ, για την οποία δεν έχω άποψη, αλλά ήταν μια φάση που μας δημιούργησε εκνευρισμό και μας αποσυντόνισε. Στο δεύτερο ημίχρονο, παρότι παίζαμε με παίκτη παραπάνω, οι συχνές διακοπές και τα πεσίματα από την αντίπαλη ομάδα, σε συνδυασμό με την έλλειψη ικανότητας από την πλευρά του διαιτητή να διευθύνει το παιχνίδι και να έχει ροή, δεν μας έδωσε τη δυνατότητα να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα» ανέφερε αρχικά ο κόουτς των Κρητικών.

«Πάντα οι διαιτητές έχουν τη δική τους εξήγηση, είναι κάτι περίεργο και μη συνηθισμένο αυτό που έγινε να σηκώνει δηλαδή οφ σάιντ και στη συνέχεια να το παίρνει πίσω. Εξαιτίας αυτού του σκηνικού και της αίσθησης αδικίας που είχαμε, αποσυντονιστήκαμε αρκετά» 

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Ήμασταν αργοί στην κυκλοφορία της μπάλας και δεν εκμεταλλευθήκαμε το πλεονέκτημά του παραπάνω παίκτη. Ξυπνήσαμε στη συνέχεια, βάλαμε το γκολ και θα μπορούσαμε κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο που έπαιξε κλειστά να πάρουμε και τη νίκη. Πρέπει να αποδεχτούμε το αποτέλεσμα, ίσως είναι και το πιο δίκαιο. Δεν έχω παράπονο από την προσπάθεια των παικτών μου. Προσπαθούν για το καλύτερο. Είναι φανερό ότι κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές μας δεν είναι ακόμα στο βαθμό ετοιμότητας που χρειάζεται. Το να είσαι ένα μήνα στην ομάδα δεν σημαίνει ότι είσαι και έτοιμος, ειδικά όταν έχεις μεγάλη απουσία από αγωνιστικό ρυθμό. Πρέπει να διαχειριστούμε με καλύτερο τρόπο το πρόβλημα αυτό. Ελπίζω ότι θα έχουμε καλύτερη συνέχεια».

Κληθείς να σχολιάσει τις αποφάσεις του διαιτητή επεσήμανε: «Πάντα οι διαιτητές έχουν τη δική τους εξήγηση, είναι κάτι περίεργο και μη συνηθισμένο αυτό που έγινε να σηκώνει δηλαδή οφ σάιντ και στη συνέχεια να το παίρνει πίσω. Εξαιτίας αυτού του σκηνικού και της αίσθησης αδικίας που είχαμε, αποσυντονιστήκαμε αρκετά και δημιούργησε εκνευρισμό στην ομάδα που δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε».

Από την πλευρά των παικτών το «παρών» έδωσε ο Γιώργος Παμλίδης, σημειώνοντας: «Συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου. Παρότι πίσω στο σκορ δείξαμε χαρακτήρα. Ήμασταν δυνατοί στο δεύτερο ημίχρονο, κόντρα σε μια καλοστημένη ομάδα και καταφέραμε να βάλουμε ένα γκολ, αν και στόχος μας ήταν η νίκη. Δεν θέλω να πω κάτι για τη διαιτησία, παρά μόνο ότι πρέπει να έχει σεβασμό σε αυτή την ομάδα».

Πηγή: sporfm.gr

Last modified onΚυριακή, 11 Οκτώβριος 2015 20:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep