Έκπληξη με Στεφάνοβιτς!

Ο διεθνής Βόσνιος, Μίροσλαβ Στεφάνοβιτς υπέγραψε στον Εργοτέλη.

Ημέρα ενίσχυσης της επιθετικής γραμμής ήταν η Πέμπτη (10/09) για τον Εργοτέλη. Η ομάδα του Ηρακλείου ανακοίνωσε τον Αχμέντ Καμαρά από τον Αστέρα Βάρης, αλλά το βράδυ έκανε την έκπληξη με ένα ηχηρό όνομα. Πρόκειται για τον 25χρονο (29/07/90) Βόσνιο επιθετικό, Μίροσλαβ Στεφάνοβιτς!

Ο Στεφάνοβιτς είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές της πατρίδας του, ενώ με την Εθνική Ανδρών έχει 10 συμμετοχές και 1 γκολ. Ξεκίνησε την καριέρα του στη Ντρίνα Ζβόρνικ και ακολούθως έπαιξε στη Βοϊβοντίνα για τρία χρόνια (69 ματς, 12 γκολ). Δόθηκε δανεικός σε Μπάνια Λούκα (15/2), Πάλιτς (13/4) και το 2013 υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τη Σεβίλλη (7 συμμετοχές).

Η Σεβίλλη ον έδωσε δανεικό σε Έλτσε (3 ματς), Αλαβές (13/1), ενώ τον τελευταίο χρόνο ο Στεφάνοβιτς έπαιζε στην Ουγγαρία με τη Γκιόρ (5 συμμετοχές).

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Εργοτέλης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του διεθνή με τη Βοσνία ποδοσφαιριστή Miroslav Stevanovic. Ο 25χρονος (29/07/90) μεσοεπιθετικός με θητεία και στο Ισπανικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Σεβίλλης, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας για τον επόμενο ένα χρόνο.

errr

Ως παίκτης του Εργοτέλη, ο Μίροσλαβ Στεβάνοβιτς, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την υπογραφή του νέου συμβολαίου μου με τον Εργοτέλη. Ήρθα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τον στόχο της και μέσα από αυτή τη διαδικασία να ωφεληθώ κι εγώ. Πιστεύω ότι τον Ιούνιο ο Σύλλογος θα βρίσκεται στη Super League».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ για τον Σέρβο Ίνιατς που συμφώνησε με τον Εργοτέλη.

Last modified onΠαρασκευή, 11 Σεπτέμβριος 2015 01:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep