Καμπανάκι από Ηρόδοτο

Ο Εργοτέλης ηττήθηκε με 2-0 από τον Ηρόδοτο στην Νέα Αλικαρνασσό. Ο Εργοτέλης ηττήθηκε με 2-0 από τον Ηρόδοτο στην Νέα Αλικαρνασσό.

Ο Εργοτέλης ηττήθηκε με 2-0 στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού από τον Ηρόδοτο σε προπονητικό ματς 80 λεπτών.

Η ομάδα του Ηρακλείου δέχθηκε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο από τον Ηρόδοτο - Συσκάκης (28’), Ζαφείρης (40’) - δεν μπόρεσε να αντιδράσει και αρκέστηκε σε κάποιες ευκαιρίες και ένα δοκάρι στα τελευταία λεπτά από τον Ντος Σάντος.

Ο Ηρόδοτος έδειξε σαφώς πιο έτοιμος και σίγουρα ήθελε αυτή τη νίκη ψυχολογίας. Από την άλλη πλευρά, ο Γιάσμινκο Βέλιτς, θα πρέπει να διορθώσει πολλά πράγματα στις επόμενες εβδομάδες και μέχρι να αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας για το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ελλάδος.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

6' Μακρινό σουτ του Προβυδάκη πέρασε πάνω από την εστία του Εργοτέλη.

16' Ο Ζαφείρης κέρδισε την μπάλα στη μεσαία γραμμή, έδωσε στον Μωραϊτη, ο οποίος υποχρέωσε τον Αθανασίου σε εντυπωσιακή απόκρουση.

25' Ο Ζαν βρήκε χώρο για το σουτ με ωραία προσπάθεια, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Ηροδότου.

28' 1-0 Εκτέλεση φάουλ από τον Μωραϊτη και ο Συσκάκης με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Εργοτέλη.

40' 2-0 Ο Ζαφείρης έκλεψε την μπάλα, προχώρησε στην περιοχή του Εργοτέλη και με πλασέ παραβίασε για δεύτερη φορά την εστία του Αθανασίου.

43' Ο Πρωτογεράκης έκανε το σουτ που απέκρουσε δύσκολα ο τερματοφύλακας του Εργοτέλη Δερμιτζάκης.

46' Σουτ του Σκουλά πέρασε ελάχιστα έξω από την εστία του Εργοτέλη.

48' Ο Παμλίδης βγήκε μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα του Ηροδότου, αλλά τον νίκησε ο Μήτρου και κράτησε το 2-0.

55' Ο Παμλίδης βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Ηροδότου, αλλά ο Μήτρου έδιωξε σε κόρνερ.

80' ΔΟΚΑΡΙ Ο Ντος Σάντος επιχείρησε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι της εστίας και έφυγε έξω.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Γ. Πετράκης): Ζαφείρης Δ. (41’ Μήρτου), Αχιλλέως (52’ Κοζυράκης), Πρωτογεράκης (58’ Μπαλάφας), Χαρίτος (52’ Χατζηβασίλης), Γενιτσαρίδης, Προβυδάκης, Μαυρομάτης (58’ Μαυρίδης), Καρβελάς ( 27’ Σκουλάς), Ζαφείρης Α. (65’ Χρυσοφάκης), Συσκάκης (58’ Μεταξάκης), Μωραΐτης.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γ. Βέλιτς): Αθανασίου (41’ Δερμιτζάκης), Χαρκουτσάκης (41’ Γρομητσάρης), Άλμπι (50’ Χαρκουτσάκης), Κυριακόπουλος, Γενιτσαρίδης (41’ Γιαλούσης), Βογιατζής (55’ Κούρτη), Κούρτη (41’ Φουκαράκης), Μανουσάκης (41’ Μπουρσέλης), Νοκάι (41’ Δωματάς), Ντος Σάντος, Γαρεφαλάκης (41’ Παμλίδης).  

Last modified onΤετάρτη, 26 Αύγουστος 2015 21:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep