Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

«Ζητάμε τα αυτονόητα»

Ο διευθυντής της Δημοτικής Επιχείρησης ανάπτυξης αθλητισμού Ηρακλείου, Δημήτρης Τσιράκος, τοποθετήθηκε στο flnews.gr σχετικά με το θέμα που αφορά στον Εργοτέλη και στο θέμα της έξωσής του από το Παγκρήτιο.

Την Παρασκευή (17/5) εκδικάστηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου η αγωγή της Δημοτικής Επιχείρησης ανάπτυξης αθλητισμού Ηρακλείου κατά της ΠΑΕ Εργοτέλης. Κατά τον Εργοτέλη η Δημοτική Επιχείρηση «ζητά εκ των προτέρων την έκδοση δικαστικής απόφασης για την απομάκρυνση της ομάδας από το Παγκρήτιο Στάδιο, που έχει μισθώσει η ΠΑΕ, κατά τη λήξη της σχετικής σύμβασης δηλαδή την 1.7.2013». Στην εκδίκαση δεν παραβρέθηκε εκπρόσωπος του Εργοτέλη, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν δεν προέκυψε κάποια απόφαση.
Το flnews.gr επικοινώνησε με τον γενικό διευθυντή της εταιρείας, Δημήτρη Τσιράκο, ο οποίος είπε τα εξής: «Ακολουθούμε τις διαδικασίες που μας προτείνουν οι νομικοί μας σύμβουλοι. Δεν είναι μόνο ο Εργοτέλης που χρησιμοποιεί το Παγκρήτιο, αλλά και πολλά άλλα τμήματα. Και εμείς οφείλουμε να διασφαλίσουμε το δημόσιο συμφέρον. Είναι χρήματα δημοσίου. Ασφαλώς και ευχόμαστε να καταφέρει η ομάδα να πετύχει την άνοδο, αλλά είναι στη μέση το δημόσιο συμφέρον, το οποίο εμείς κοιτάζουμε να διασφαλίσουμε». Ο κ. Τσιράκος δεν είχε κάποια ενημέρωση σχετικά με την εξέλιξη της εκδίκασης της αγωγής της Παρασκευής (17/5), ο οποίος διευκρίνησε ότι πλέον το ζήτημα έχει περάσει σε νομικούς.

Πλήρης στην Πάτρα

Με τον Ντιέγκο Ρομάνο να επιστρέφει στη διάθεση του Σταύρου Λαμπράκη, ο Εργοτέλης θα πάει στην Πάτρα για να κατακτήσει το διπλό σε βάρος της Παναχαϊκής. Χαντί και Ουέλινγκτον έχουν πλήρως ξεπεράσει τις ενοχλήσεις και είναι και αυτοί διαθέσιμοι. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί το Σάββατο (18/5).

Last modified onΣάββατο, 18 Μάιος 2013 14:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep