Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ρομάνο και στην Ξάνθη

Ο Νίκος Καραγωργίου έκανε κρούση πάλι στον Ντιέγκο Ρομάνο για να τον ακολουθήσει, αυτή τη φορά, στην Ξάνθη. Ο Νίκος Καραγωργίου έκανε κρούση πάλι στον Ντιέγκο Ρομάνο για να τον ακολουθήσει, αυτή τη φορά, στην Ξάνθη.

Ο Νίκος Καραγεωργίου φέρεται να έκανε νέα κρούση συνεργασίας στον Ντιέγκο Ρομάνο, αυτή τη φορά για λογαριασμό της Ξάνθης.

Το καλοκαίρι του 2012 που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Παναιτωλικού είχε την πρώτη του επαφή με τον 34χρονο μέσο για να τον ακολουθήσει στο Αγρίνιο, αλλά η συζήτηση σταμάτησε εκεί. Τώρα, που ο Νίκος Καραγεωργίου βρίσκεται πλέον στην τεχνική ηγεσία της Ξάνθης έκανε νέα επαφή με τον Ντιέγκο Ρομάνο παρότι γνωρίζει πως το συμβόλαιο του τελειώνει τον Ιούνιο του 2015 με την ομάδα του Εργτοτέλη.

Αυτό που έκανε έξαλλους τους ανθρώπους της διοίκησης των Κρητικών που πληροφορήθηκαν από τον ποδοσφαιριστή την κρούση, ήταν πως ανάμεσα σε αυτά που τους μετέφεραν ήταν και το ενδεχόμενο διάλυσης (!) του Εργοτέλη στην περίπτωση που δεν κερδίσει την άνοδο στην Super League.

Φυσικά, η διοίκηση, του καταλογίζει και τον αποπροσανατολισμό του ποδοσφαιριστή σε ένα κρίσιμο διάστημα που τα πέντε ματς που θα δώσει η ομάδα της Κρήτης θα καθορίσουν την επιστροφή της στην μεγάλη κατηγορία και ενώ είναι σε θέση ισχύος μετά τη νίκη της επί του Ολυμπιακού Βόλου και βλέπει τους διώκτες της από την δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep