Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θέμα πίστης και πίεσης»

Ο Σίνισα Γκόγκιτς επανέλαβε ότι η πίεση είναι ο μεγάλος αντίπαλος του Εργοτέλη.

Ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου μετά το 0-0 με τον Πανσερραϊκό υποστήριξε ότι οι «κιτρινόμαυροι» δεν μπορούν να νικήσουν την πίεση. Αναλυτικά δήλωσε: «Η πίεση! Ακόμη δε μπορούμε να την νικήσουμε δυστυχώς. Ο Πανσερραϊκός ήταν επικίνδυνος στην κόντρα με γρήγορους παίκτες. Στο πρώτο μέρος ήμασταν μακριά από τις φάσεις. Προσπαθώ να τα δουλέψω και στις προπονήσεις τα λέμε, αλλά στο παιχνίδι βλέπω πράγματα που δε θέλω. Και στη φάση του Ρομάνο, δε μπορέσαμε να σκοράρουμε, ούτε και σε άδειο τέρμα. Προσπάθησα με αλλαγές να αλλάξουμε το παιχνίδι, αλλά παρόλο που είχαμε καλά χτυπήματα δεν τα καταφέραμε. Είναι θέμα ικανότητας και ποιότητας.

Ζητάω σε στημένες φάσεις να κάνουν κίνηση στο πρώτο δοκάρι οι παίκτες και ποτέ δεν γίνεται. Δε μπορούμε να αλλάξουμε τίποτα. Μένουν 8 παιχνίδια σε αυτό τον μαραθώνιο να παλέψουμε και ό,τι βγει. Να βάλουμε ένα γκολ και να ηρεμήσουν οι παίκτες. Δεν έχουν καθαρό μυαλό, προσπάθησα να τους ηρεμήσω να παίξουν το ποδόσφαιρό τους.

Η πίεση κάνει κακό στην ομάδα. Συγχαρητήρια στον Πανσερραϊκό και πραγματικά οι ομάδες όλες είναι κοντά. Σχετικά με τα μεταγραφικά σενάρια: αυτό έγινε τον Δεκέμβριο. Το πρόβλημά μας είναι από την πρώτη αγωνιστική. Δεν έχουμε εύκολο γκολ. Στην αρχή ήταν ο Ζάχορα μετά ο Λαμπίν, αλλά τώρα μας λείπει. Για να μπορείς να βάλεις γκολ πρέπει να πιστεύεις στον εαυτό σου. Γεμίζαμε με παίκτες την περιοχή και κανείς δεν πήγαινε στη μπάλα. Το δουλεύουμε στις προπονήσεις: κίνηση πάνω στη μπάλα. Αλλά δεν το κάνουμε στο παιχνίδι».

Ο Βασίλης Πλουσής ανέφερε: «Γνωρίζαμε ότι είχαμε αξιόλογο αντίπαλο και φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο αλλά ήμασταν μπλοκαρισμένοι. Στο δεύτερο έγιναν φάσεις και μπορούσαμε να έχουμε δεχθεί και να έχουμε βάλει γκολ. Συνεχίζουμε και θα κάνουμε ταμείο στο τέλος».

Πηγή: www.cretesports.gr

Last modified onΔευτέρα, 15 Απρίλιος 2013 18:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep