Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν γίναμε Μπαρτσελόνα»

Ο Σίνισα Γκόγκιτς χαρακτήρισε την Καλλονή ως μία από τις καλύτερες ομάδες που πέρασαν από το Παγκρήτιο.

Ειλικρινής σε ό,τι αφορά στην απόδοση του Εργοτέλη εμφανίστηκε ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου μετά το 0-0 με την ΑΕΛ Καλλονής. Χαρακτηριστικά είπε: «Πιστεύω ότι η Καλλονή μας διάβασε πολύ καλά. Και με τη Νίκη Βόλου που είναι καλή εντός έδρας ομάδα, είχε καλές ευκαιρίες. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, λόγω κούρασης, αγώνων και απουσιών. Κάναμε πολλά αβίαστα λάθη, δεν είχαμε κίνηση στο πρώτο μέρος. Εύκολα έπαιρνε ο αντίπαλος τη μπάλα. Οι Σαρρής και Πίτσος έκαναν πολλά λάθη. Είχαν θέληση τα παιδιά. Αν δε μπορείς να νικήσεις, καλό είναι να πάρεις την ισοπαλία.

Στο δεύτερο ημίχρονο έβαλα και δεύτερο επιθετικό αλλά δεν είχαμε καθαρή ευκαιρία. Τα παιχνίδια που έπρεπε να πάρουμε, όπου ήμασταν καλύτεροι, δεν τα πήραμε. Η Καλλονή αν ήταν πιο προσεκτική στο πρώτο μέρος θα μπορούσε να κάνει ζημιά. Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Αν χάσεις έδαφος σε δυο παιχνίδια και τα κερδίσουν οι αντίπαλοί σου, είναι κοντά. Έχουμε πολύ δρόμο.

Δεν γίναμε Μπαρτσελόνα για να μπορούμε να πάρουμε όλα τα παιχνίδια. Παίζουν και οι αντίπαλοι. Είχαμε για αντίπαλο μια από τις καλύτερες ομάδες που έχουν περάσει από το Παγκρήτιο. Έκλεισαν τους χώρους, περιόρισαν τον Ρομάνο πολύ καλά και δεν είχαμε μεταβιβάσεις, δεν είχαμε κίνηση. Ήταν θέμα κούρασης και καθαρού μυαλού».

Πηγή:www.cretesports.gr

Last modified onΚυριακή, 17 Μάρτιος 2013 18:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep