Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μίνι διαρκείας ο Εργοτέλης

Ο Εργοτέλης έθεσε σε κυκλοφορία διαρκείας των 50 ευρώ για τα εννέα εντός έδρας ματς.

Η ομάδα του Ηρακλείου ανακοίνωσε την Τετάρτη (06/03) ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα του Σαββάτου (09/03) με τον Πιερικό, όπως επίσης και τα μίνι διαρκείας του δεύτερου γύρου.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ενημερώνει ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία μίνι εισιτήρια διαρκείας για τα εναπομείναντα εννέα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας με κόστος μόλις 50 ευρώ.
Δίνουμε το «παρών» στο Παγκρήτιο Στάδιο για να ενισχύσουμε την τεράστια προσπάθεια και να βοηθήσουμε τον Εργοτέλη μας να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει. Όλοι μαζί θα πανηγυρίσουμε στο τέλος την άνοδο στη Super League.

Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα (09/03/13) του Σαββάτου με τον Πιερικό στο Παγκρήτιο Στάδιο (15.00) στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Football League. Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ και θα είναι ελεύθερη για τα παιδιά έως 15 ετών εκτός από τη θύρα 1.

Τα εισιτήρια και τα μίνι διαρκείας διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρτινέγκο (Νικολάου Πλαστήρα 1, τηλ: 2810313959)».

Εν τω μεταξύ, ο Λεονάρντο Κούτρης κλήθηκε στην Εθνική U18 για τα δύο εκτός έδρας φιλικά ματς με το Βέλγιο στις 12 και 14 Μαρτίου.

 

Last modified onΤετάρτη, 06 Μάρτιος 2013 17:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep