Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Μπήκαμε στο ματς μετά το 2-0»

Ο Σί νισα Γκόγκιτς παραδέχθηκε πως η ομάδα του μπήκε στο γήπεδο μετά το 2-0. Ο Σί νισα Γκόγκιτς παραδέχθηκε πως η ομάδα του μπήκε στο γήπεδο μετά το 2-0.

Ο Σίνισα Γκόγκιτς παραδέχθηκε πως ο Εργοτέλης μπήκε στο ματς μετά το 2-0 και δεν κατάφερε να κάνει τις ευκαιρίες του γκολ.

«Μπορώ να πω και δίκαια κέρδισε ο Απόλλων γιατί σημείωσε δύο γκολ, μπορώ να πω ότι ήταν αδικία γιατί μπορούσαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο. Αν δεν μπορείς να βάλεις γκολ είναι λογικό να χάνεις».

Στο πάθος που έλειπε από τους ποδοσφαιριστές του στα πρώτα λεπτά στάθηκε ο Σίνισα Γκόγκιτς, αλλά και στην αδυναμία του Εργοτέλη να τελειώνει τις φάσεις που δημιουργεί.

«Ξέραμε τι μας περίμενε σήμερα. Ο Απόλλων είχε δύο άσχημα αποτελέσματα στην έδρα του με Παναιτωλικό και Νίκη Βόλου. Ξέραμε πως θα ήταν δύσκολο, θα είχαν πάθος και περισσότερες μέρες ξεκούρασης. Να πάρουν αυτούς τους τρεις βαθμούς για να πλησιάσουν περισσότερο. Εμείς δεν ήμασταν καλοί στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού. Μπήκαμε μέσα όταν έγινε 2-0 το σκορ. Μετά από τα γκολ βγάλαμε το πάθος και όσα είχαμε δουλέψει. Για ακόμη ένα παιχνίδι δημιουργήσαμε κλασικές ευκαιρίες, αλλά δεν μπορέσαμε να βάλουμε γκολ. Είναι ένα πρόβλημα που έχουμε από την αρχή της σεζόν και προσπαθούμε να το διορθώσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, αν και νομίζω πως και στο πρώτο ημίχρονο παρότι σημείωσαν δύο γκολ έκαναν μόλις ένα σουτ.

«Μπήκαμε μέσα όταν έγινε 2-0 το σκορ. Μετά από τα γκολ βγάλαμε το πάθος και όσα είχαμε δουλέψει. Για ακόμη ένα παιχνίδι δημιουργήσαμε κλασικές ευκαιρίες, αλλά δεν μπορέσαμε να βάλουμε γκολ. Είναι ένα πρόβλημα που έχουμε από την αρχή της σεζόν».

Προσπάθησαν με ψηλές μπαλιές να δημιουργήσουν φάσεις, αλλά ελέγχαμε το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι από τον Απόλλωνα, αλλά πιστεύω πως αυτό που μετράει είναι οι τρεις βαθμοί. Μπορώ να πω και δίκαια κέρδισε ο Απόλλων γιατί σημείωσε δύο γκολ, μπορώ να πω ότι ήταν αδικία γιατί μπορούσαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο. Αν δεν μπορείς να βάλεις γκολ είναι λογικό να χάνεις. Συγχαρητήρια στα παιδιά που έπαιξαν με πάθος και εννοώ μετά το 2-0. Πιστεύω πως ακόμη και σήμερα δείξαμε στον κόσμο πως είμαστε μια ομάδα με καλούς και νέους παίκτες που πρέπει και εκείνοι να το πιστέψουν και να δώσουν κάτι περισσότερο στη συνέχεια».

Γιατί δεν μπήκατε καλά στο παιχνίδι;

«Προετοίμαζα την ομάδα γιατί ήξερα πως ο Απόλλων έχει καλό σύνολο. Επρεπε να έχουμε περισσότερο πάθος, πιο καθαρό μυαλό. Δεν μπήκαμε δυνατά, δεν ήμασταν καλοί στα μαρκαρίσματα γιατί είχαμε μεγάλες αποστάσεις. Δεν κάναμε όσα έχουμε σχεδιάσει, ξεκινήσαμε μετά το 2-0. Το πρώτο γκολ ήταν ένα χτυπημένο καλά φάουλ, δεν ξέρω αν έχει περάσει την γραμμή, δεν έχει σημασία. Το δεύτερο ήταν ένα φτηνό γκολ. Σε κάποια φάση έμεινε ένας παίκτης ελεύθερος και έκανε σουτ».

Media

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep