Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Λαμπράκης: «Γέλια τον Μάιο»

Ο τιμ μάνατζερ του Εργοτέλη, Σταύρος Λαμπράκης, δήλωσε ότι η ομάδα πρέπει να παραμείνει ταπεινή για να χαμογελάσει τον Μάιο με την άνοδο.

Ο Σταύρος Λαμπράκης μίλησε στην ιστοσελίδα του Σπορ Fm 87,6 λέγοντας τα εξής: «Περιμένω έναν πιο βελτιωμένο Εργοτέλη στο δεύτερο γύρο. Αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τις προσθήκες που έγιναν και δυνάμωσαν την ομάδα, αλλά και με την εμπειρία που έχουν αποκτήσει οι ποδοσφαιριστές. Υπάρχουν κι άλλα περιθώρια βελτίωσης, όπως προκύπτει άλλωστε από κάθε ματς που δίνουμε. Γι’ αυτό δουλεύουμε καθημερινά. Είμαστε ευχαριστημένοι από την παρουσία μας στον πρώτο γύρο, η πορεία μας έχει δώσει θετική ψυχολογία, όμως πρέπει να μείνουμε ταπεινοί για να γελάσουμε το Μάιο. Πιστεύω ότι θα διεξαχθεί ένας πολύ ανταγωνιστικός δεύτερο γύρος στη Football League. Αρκετές ομάδες ενισχύθηκαν και θα διεκδικήσουν την άνοδο.
Το πιο σημαντικό στοιχείο που μας διέκρινε και μας έχει οδηγήσει στην κορυφή της βαθμολογίας είναι η σταθερότητα. Δεν φέραμε ποτέ δύο συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Πάντα επανερχόμασταν, δείχνοντας σωστά αντανακλαστικά. Υπάρχει ωστόσο ένα πράγμα που πρέπει να διορθώσουμε, και έχει να κάνει με το ότι σε ορισμένα παιχνίδια που έγιναν στο Παγκρήτιο, δε βρήκαμε τις λύσεις για να «ξεκλειδώσουμε» τις αντίπαλες άμυνες. Με τη βοήθεια του Βερπακόφσκις και του Μπρούνο πιστεύω ότι και σ’ αυτόν τον τομέα θα παρουσιαστούμε βελτιωμένοι».

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Σίνισα Γκόγκιτς θα έχει κανονικά στη διάθεσή του τον Σέικ Γκαντιάγκα για το παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας, σε αντίθεση με τον Πλουσή που θα μείνει εκτός.

Last modified onΠαρασκευή, 15 Φεβρουάριος 2013 15:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep