Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Υπερήφανος για τους παίκτες μου»

Ο Σίνισα Γκόγκιτς αναφέρθηκε στις μεταγραφές του Εργοτέλη, στο ματς που ακολουθεί με την Παναχαϊκή, αλλά και για τη μεταγραφή του Βερπακόφσκις.

Ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου παραχώρησε την Πέμπτη συνέντευξη Τύπου και είπε τα ακόλουθα: Ο Βερπακόφσκις ήταν ένας παίκτης που το γνωρίζαμε το θέμα εδώ και 1,5 μήνα. Το χειρίστηκε ο Σταύρος και αξίζουν συγχαρητήρια. Από τα Χριστούγεννα άλλαξαν πολλά πράγματα στον Εργοτέλη γιατί έφυγαν άνθρωποι που αγαπούν την ομάδα και η ομάδα είναι πρώτη. Ήρθε ο Κοτσώνης που έπρεπε να αποκτηθεί ένας αμυντικός μετά τον τραυματισμό του Δασκαλάκη και υπέγραψαν 3 νέα παιδιά. Όλοι περιμένουμε ότι θα βρεθεί η λύση γιατί αυτά τα παιδιά χρειάζονται το καλύτερο.
Το ίδιο και για τον Δημήτρη Παπουτσάκη. Αγωνιστικά, πάμε πολύ καλά - είμαι περήφανος για τα παιδιά. Είχαμε δύσκολα παιχνίδια και σήμερα είμαστε πρώτοι. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Μόλις τελειώσει το ένα, βλέπουμε το επόμενο. Δεν ξέραμε τι θα γίνει με τις μεταγραφές καθώς πήραμε ενημερότητα την προηγούμενη εβδομάδα. Μιλούσαμε με τον Σταύρο κάθε μέρα, κάναμε μια δυνατή ομάδα που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και μπορεί να δώσει περισσότερα. Τώρα η Παναχαϊκή έχει αλλάξει 7 ποδοσφαιριστές και βλέπουμε ότι όλες οι ομάδες αλλάζουν πρόσωπο.
Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε σαν μια νέα αρχή και για αυτόν τον λόγο τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια. Έγιναν κάποιες αλλαγές στο τεχνικό τιμ. Ο Καλαποθαράκος είχε πρόταση από τον Παναθηναϊκό και εγώ δεν μπορούσα να του πω όχι. Γνώριζα από πριν το Νίκο Κουνδουράκη που ήταν για αρκετά χρόνια στον ΟΦΗ και δεν ήθελα να φέρω κανέναν που δεν γνωρίζω. Έχουμε μαζί μας τον Βασίλη Πλεσίτη που τον ήθελα δίπλα από το καλοκαίρι. Θα περάσει λίγος καιρός, θα με γνωρίζουν καλύτερα».

Last modified onΠέμπτη, 31 Ιανουάριος 2013 17:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep