Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Γκόγκιτς: «Εδώ μέχρι το τέλος»

Ο προπονητής του Εργοτέλη δήλωσε ότι θα παραμείνει πιστός στην ομάδα του Ηρακλείου.

Μετά το ματς με την Αναγέννηση Γιαννιτσών ο Σίνισα Γκόγκιτς είπε: «Εύχομαι το 2013 να φέρει λίγο περισσότερα χαμόγελα» είπε αρχικά ο Σερβοκύριος τεχνικός και συνέχισε «Εύχομαι να υπάρχουν θετικές ειδήσεις για να συνεχίσουμε την προσπάθεια που κάνουμε. Είμαι πολύ περήφανος για αυτά τα παιδιά. Εχω δέσει μαζί τους και θα είμαι εδώ μέχρι την τελευταία στιγμή, δεν θέλω να παρατήσω τη δουλειά που κάνω με τα παιδιά».

Για τα προβλήματα που υπάρχουν στις ομάδα αλλά τις σκέψεις που κάνει σχετικά με το μέλλον του στον Εργοτέλη είπε: «Η κατάσταση δεν είναι καινούργια… Το ότι είμαι εδώ δείχνει κάποια πράγματα. Θα περιμένουμε λίγες ημέρες ακόμα και θα δούμε μετά τι θα γίνει. Εύχομαι ο κ. Παπουτσακης να βρει τη λύση και να υπάρχουν θετικές ειδήσεις για να συνεχίσουμε». Για το αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι στο παιχνίδι με την ομάδα της Πέλλας σχολίασε: «Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε δείξαμε προσωπικότητα . Τα παιδιά για άλλη μια φορά έδειξαν την αξία τους. Αν και δεχτήκαμε γρήγορα γκολ, γυρίσαμε το παιχνίδι».

Για τον κόσμο είπε: «Οι καλές εμφανίσεις μπορούν να φέρουν και άλλο κόσμο στο γήπεδο. Πιστεύω ότι ο κόσμος έχει γυρίσει στο γήπεδο και παρά τα προβλήματα, είναι δίπλα στα παιδιά και αξίζουν τα συγχαρητήρια».

 

 

Εκ μέρους των παικτών του Εργοτέλη μίλησε ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος της ομάδας Ανδρέας Μπουχαλάκης. Είπε τα εξής: «Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο το παιχνίδι κόντρα σε μια δύσκολη ομάδα. Δεχθήκαμε πρώτοι γκολ, στη συνέχεια κάναμε φάσεις, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράραμε. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε περισσότερο και πετύχαμε 4 γκολ, ενώ θα μπορούσαμε ίσως και περισσότερα. Εμείς προσπαθούμε και κοιτάμε τη δουλειά μας μέσα από τις προπονήσεις και τους αγώνες που δίνουμε. Από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα είναι θέμα άλλων. Εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας. Πεισμώσαμε, παίξαμε και για τους εαυτούς μας, θέλαμε να δείξουμε ποιος είναι ο Εργοτέλης και ο καταφέραμε, να δείξουμε την ποιότητα και την ψυχή που έχει αυτή η ομάδα».

Last modified onΚυριακή, 06 Ιανουάριος 2013 20:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep