Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Διάψευση Γκόγκιτς

Ο Σίνισα Γκόγκιτς υποστήριξε ότι οι δηλώσεις του στο «ΦΩΣ» παραποιήθηκαν.

Ο τεχνικός του Εργοτέλη φέρεται να δήλωσε μεταξύ άλλων στην εφημερίδα «ΦΩΣ» ότι οι ποδοσφαιριστές του τρώνε με κουπόνια και ότι ο ίδιος σκέφτεται να παραιτηθεί. Ωστόσο, με νέα του δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ το διέψευσε κατηγορηματικά και ανέφερε:

«Το βράδυ της Κυριακής 30/12/2012 με πήραν τηλέφωνο από την εφημερίδα «ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» και μου ζήτησαν να κάνω δηλώσεις. Με έκπληξη διάβασα σήμερα, στην δημοσίευση της συνέντευξης μου, τα παρακάτω που αναφέρονται ως δηλώσεις μου και τα οποία δεν έχω πει ποτέ. Δεν δήλωσα ποτέ ότι οι παίκτες τρώνε με κουπόνια, ότι δεν ξέρουν τα βασικά του ποδοσφαίρου, όπως επίσης και ότι σκέφτομαι να παραιτηθώ. Οι δηλώσεις μου παραποιήθηκαν στα παραπάνω σημεία και αυτά που δημοσιεύτηκαν είναι ανυπόστατα και ανακριβή».

Την Πέμπτη (03/01) προπονήθηκε κανονικά ο Δημήτρης Δασκαλάκης, ενώ μόνοι τους προπονήθηκαν οι Χαλκιαδάκης, Ουέλινγκτον. Τέλος, τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα με την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ και θα είναι ελεύθερη για τα παιδιά έως 15 ετών εκτός από τη θύρα 1. Τα εισιτήρια διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρτινέγκο (Νικολάου Πλαστήρα 1, τηλ: 2810313959).

Last modified onΠέμπτη, 03 Ιανουάριος 2013 18:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep