Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πληρωμές μέσω… ΟΠΑΠ

Οι παράγοντες του Εργοτέλη υποσχέθηκαν στους ποδοσφαιριστές ότι δεν πρόκειται να χάσουν τα χρήματά τους.

Η παραίτηση του Δημήτρη Παπουτσάκη από την προεδρία έχει δημιουργήσει ντόμινο εξελίξεων και οι άνθρωποι της ΠΑΕ που έχουν αναπτύξει πρωτοβουλία συγκρότησης διοίκησης επισκέφτηκαν την Κυριακή (30/12) τους ποδοσφαιριστές για να τους ζητήσουν υπομονή και να υπογραμμίσουν ότι γίνονται προσπάθειες να βγει η χρονιά. Μετέφεραν στους «κιτρινόμαυρους» ότι τις προσεχείς ημέρες θα έχουν νέα σε ό,τι αφορά οικονομικό.
Όπως μεταφέρθηκε στους παίκτες, θα τους εκχωρηθούν τα χρήματα από τη χορηγία του ΟΠΑΠ και για τον λόγο αυτό τις επόμενες ημέρες θα κληθούν να υπογράψουν τα σχετικά έγγραφα μέσω των οποίων θα εισπράξουν τα δεδουλευμένα. Παρόντες στη συνάντηση ήταν οι Γιώργος Σουλτάτος, Νίκος Τζώρτζογλου, Γιώργος Φραγκάκης, Γιώργος Στειακάκης, Γιάννης Δασκαλάκης, Μανόλης Παπαντωνάκης, Βασίλης Συγγενίδης και Μυρων Σχοιναράκης.

Το χριστουγεννιάτικο τουρνουά

Το Σάββατο (29/12) διοργανώθηκε το «Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Αγάπης Μαρτινέγκο 2012», με την συμμετοχή του Εργοτέλη, του Εθνικού, του Ηρακλή Ηρακλείου, του Α.Ο. Καμινίων, των παλαιμάχων και των Ακαδημιών τους. 

ergo2

Οι παλαίμαχοι όλων των ομάδων δημιούργησαν μία ομάδα και οι ποδοσφαιριστές τη δική τους και αναμετρήθηκαν σε παιχνίδι διάρκειας 60 λεπτών που έληξε 6-4 υπέρ των παικτών.

ergo3

Ξεχώρισε για τους ποδοσφαιριστές ο Τσαγκαράκης, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ και για τους παλαίμαχους ο Καραντινός που πέτυχε τρία.  Τα τέσσερα σωματεία που διοργάνωσαν το φιλανθρωπικό παιχνίδι για δεύτερη συνεχόμενη φορά ευχαριστούν θερμά όλους τους συνανθρώπους μας που ενίσχυσαν την προσπάθεια αγοράζοντας εισιτήρια – κουπόνια στήριξης. Το «Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Αγάπης Μαρτινέγκο 2012» καθιερώνεται και θα αποτελέσει τα επόμενα χρόνια θεσμό.

Last modified onΚυριακή, 30 Δεκέμβριος 2012 16:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep