Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δεν πήγε στη Γ.Σ. ο Παπουτσάκης

Στον Εργοτέλη οι προβλέψεις για το μέλλον είναι δυσοίωνες.

Δεν έδωσε το παρών στην προγραμματισμένη για την Παρασκευή (28/12) γενική συνέλευση ο Δημήτρης Παπουτσάκης. Η κίνηση αυτή του μεγαλομέτοχου της ΠΑΕ Εργοτέλης στέλνει το μήνυμα για τις προθέσεις του ενόψει του 2013, ότι δηλαδή η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη και το μέλλον του Εργοτέλη αβέβαιο. Μετά την εξέλιξη αυτή η Γ.Σ. μετατέθηκε για το Σάββατο (29/12, 10.00), στο Μαρτινέγκο. Υπάρχει και το σενάριο που θέλει στην ομάδα του Ηρακλείου να ορίζεται διοίκηση πρωτοδικείου.
Στο μεταξύ, για δεύτερη διαδοχική χρονιά θα διοργανωθεί στο Μαρτινέγκο φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου με τη συμμετοχή του Εργοτέλη, του Εθνικού, του Ηρακλή Ηρακλείου, του Α.Ο. Καμινίων και των Ακαδημιών τους. Τα «Χριστουγεννιάτικου Τουρνουά Αγάπης Μαρτινέγκο 2012» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 29 Δεκεμβρίου (ώρα 13.30) και τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Τα σωματεία – διοργανωτές του τουρνουά καλούν τους φιλάθλους και όλους όσοι έχουν τη δυνατότητα να δώσουν το «παρών» στο Ματινέγκο και να ενισχύσουν την προσπάθεια για την επιτυχία του κοινωνικού σκοπού της διεξαγωγής του αγώνα. Η τιμή εισιτηρίου είναι στα 5 ευρώ.

Last modified onΠαρασκευή, 28 Δεκέμβριος 2012 15:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep