Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Όλα για την πρωτιά ο Εργοτέλης

Να μείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα θέλει ο Εργοτέλης, ο οποίος μετά την ισοπαλία (1-1) με τον Βύζαντα έφτασε τους 15 βαθμούς.

Μπορεί η ομάδα του Ηρακλείου να επιθυμούσε το διπλό στα Μέγαρα, ωστόσο και ο βαθμός ικανοποίησε τον προπονητή Σίνισα Γκόγκιτς, ο οποίος εκτιμά ότι όσο η ομάδα παίρνει βαθμούς μακριά από την έδρα της θα είναι σε καλή θέση. Πλέον η συγκέντρωση είναι στο παιχνίδι της Τετάρτης (21/11) με τον Φωκικό, το οποίο δύσκολα θα προλάβει ο Σεΐκ Γκαντιάγκα που ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

 

Απών από την προπόνηση ήταν ο Βασίλης Πλουσής, ο οποίος υπέστη κάταγμα στο μετακάρπιο στο παιχνίδι με τον Βύζαντα, ενώ το ιατρικό επιτελείο έχει ρίξει όλο το βάρος στους Γιοβάνοβιτς και Ρέντζα, ώστε να τους έχει ετοιμοπόλεμους για το ματς με την ομάδα της Άμφισσας.

Παράλληλα, η ΠΑΕ ενημέρωσε ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα με τον Φωκικό στο Παγκρήτιο Στάδιο (15.00) στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Football League. Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ και θα είναι ελεύθερη για τα παιδιά έως 15 ετών εκτός από τη θύρα 1.

Last modified onΔευτέρα, 19 Νοέμβριος 2012 21:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep