Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Γκόγκιτς: «Παίζαμε με…παιδιά»

Ο τεχνικός του Εργοτέλη, Σίνισα Γκόγκιτς δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την ισοπαλία στη Μυτιλήνη.

Ο Γκόγκιτς δήλωσε μετά το 0-0 με την ΑΕΛΚ: «Ήταν ένα ντέρμπι σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο μεταξύ ομάδων που προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο κατοχής και με τη μπάλα κάτω. Αυτά δεν μπορούσαν να γίνουν. Ετοιμαστήκαμε καλά, είχαμε ευκαιρίες, όπως και η Καλλονή πριν το τέλος.

Όλα τα ματς είναι δύσκολα. Ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια. Έδωσαν ό,τι ζητούσαμε. Με εξαίρεση τον Ρομάνο και τον Ζαχόρα τα υπόλοιπα είναι παιδιά 19,20,21 ετών. Έως τώρα με έχουν αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο και τους έχω εμπιστοσύνη. Ξέρετε ότι θέλουν δουλειά. Μετά τις τρεις σερί νίκες νόμιζαν ότι έγιναν μεγάλοι παίκτες. Στο τέλος θα δούμε τι κάναμε».

Για το ποιές ομάδε έχει ξεχωρίσει:

«Είναι η Καλλονή, ο Ηρακλής, η Λάρισα, η Νίκη Βόλου αν και κανείς δεν περίμενε ότι θα έχανε τα Μέγαρα, η Αναγέννηση Γιαννιτσών που κανείς δεν την περίμενε. Φαβορί υπάρχουν, αλλά η απάντηση δίνεται στο γήπεδο».

Ο Μανώλης Τζανακάκης είπε: «Ήμασταν ανώτεροι και αξίζαμε τη νίκη. Η Καλλονή δεν απείλησε στο πρώτο ημίχρονο παρά μόνο με ένα φάουλ. Αν δεν αξιοποιείς τις ευκαιρίες κοιτάς να μην χάσεις. Μας έλειπαν και δύο έμπειροι παίκτες που βοηθούν, ο Πίτσος και ο Γκαντιάγκα».

Last modified onΤρίτη, 06 Νοέμβριος 2012 13:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep