Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ανασύνταξη στον Εργοτέλη

Με τρεις νίκες είχε ξεκινήσει στο πρωτάθλημα ο Εργοτέλης και η ομάδα ήταν σε φόρμα.

Από το νικηφόρο παιχνίδι με τον Απόλλωνα στο Παγκρήτιο ακολούθησε η ισοπαλία στην Κατερίνη, η εντός έδρας ήττα από τον Ηρακλή και εν συνεχεία ο αποκλεισμός από τον Αιγινιακό στο Κύπελλο. Στο Κρητικό συγκρότημα υπάρχει προβληματισμός, ωστόσο η διακοπή του πρωταθλήματος θα δώσει στους ποδοσφαιριστές την ευκαιρία να ανασυνταχθούν. Ακολουθεί για την ομάδα η δύσκολη εκτός έδρας αποστολή με την ΑΕΛ Καλλονής για το πρωτάθλημα, η οποία μεσούσης της ερχόμενης εβδομάδας καλείται να δώσει κι άλλο αγώνα για το Κύπελλο. Γι' αυτό στον Εργοτέλη θέλουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα κούραση της ομάδας της Λέσβου. 

 

Σημειώνεται ότι το απόγευμα (16:00) του Σαββάτου (27/10) οι «κιτρινόμαυροι» θα δώσουν φιλικό παιχνίδι με τον Ηρόδοτο στο Παγκρήτιο.

*Στο πολύ γνωστό εστιατόριο του Ηρακλείου «Λίγο Κρασί λίγο θάλασσα» έδωσε το παρών το βράδυ της Πέμπτης (25/10) ο προπονητής του Εργοτέλη, Σίνισα Γκόγκιτς (φωτ.). Ο επιχειρηματίας και μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ, Νεκτάριος Ξυλούρης, παρέθεσε δείπνο στους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και τη διοίκηση της ομάδας Νέων και ο Γκόγκιτς έδωσε και αυτός το παρών.

Last modified onΠαρασκευή, 26 Οκτώβριος 2012 21:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep