Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Γκόγκιτς: «Σεβασμός στον Ηρακλή»

Ο προπονητής του Εργοτέλη, Σίνισα Γκόγκιτς μίλησε για το ματς του Σαββάτου (20/10) με τον Ηρακλή και θυμήθηκε τα… παλιά.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Μετρόπολις» φιλοξενήθηκε ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου και αναφέρθηκε στον αγώνα του Σαββάτου (20/10) με τον Γηραιό.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Για τον Εργοτέλη:

«Όταν ήρθα στον Εργοτέλη είχαμε πολλές δυσκολίες. Ειδικά με τον θάνατο του κ. Παπουτσάκη. Όμως αυτά τα αφήνουμε στο παρελθόν. Αγωνιστικά κανείς δεν περίμενε να έχουμε τόσο καλή αρχή. Ετοιμαζόμαστε για το δύσκολο ματς με τον Ηρακλή».

Για τον Ηρακλή:

«Η ομάδα του Ηρακλή έχει ιστορία 100 χρόνων, την σέβεσαι και την υπολογίζεις. Όλες οι ομάδες είναι δύσκολες και έμπειρες στο πρωτάθλημα. Ο Ηρακλής είχε προβλήματα, μέχρι την τελευταία στιγμή δεν ήξεραν πού θα παίξουν, αλλά η φανέλα του είναι βαριά και δίνει δύναμη στους παίκτες του. Υπολογίζουμε πολύ τον Ηρακλή».

Για τα ματς με τον Ηρακλή όταν έπαιζε ποδόσφαιρο:

«Ήταν πάντα δύσκολα ματς με τον Ηρακλή. Με το ζόρι παίρναμε ισοπαλία στη Θεσσαλονίκη. Έπρεπε να παίζουμε καλά. Το Σάββατο, όμως θέλω να κερδίσουμε. Χτίσαμε καλή ομάδα με νέα παιδιά και σιγά-σιγά με την προσθήκη κάποιων ξένων παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και παίρνουμε αποτελέσματα».

Last modified onΠαρασκευή, 19 Οκτώβριος 2012 16:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep