«Ανοικτή η δεύτερη θέση»

Πίστη για τη 2η θέση στον Εργοτέλη εξέφρασαν οι Γουνελάς, Κόνραντ, Τζελέπης.

Στην κάμερα του Ergotelis TV στο Youtube μίλησαν για την πρεμιέρα των πλέι οφ ο προπονητής φυσικής κατάστασης, Γιώργος Γουνελάς και οι ποδοσφαιριστές Τάιρον Κόνραντ, Γιώργος Τζελέπης. Όλοι τόνισαν ότι η 2η θέση είναι ανοικτή. Ο Γιώργος Γουνελάς ανέφερε:

«Είναι μια ευχάριστη διαδικασία όπου την περιμέναμε πολύ καιρό. Όλα τα παιχνίδια έχουν το δικό τους κίνητρο και το δικό τους ενδιαφέρον. Ξεκινάμε να παίξουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο που μπορούμε και νομίζω ότι αν έρθει αυτό, θα έρθουν και τα αποτελέσματα, που όλοι επιθυμούμε. Πάντα είναι στο μυαλό μας η δεύτερη θέση. Ο Εργοτέλης είναι μια ομάδα με φιλοδοξίες. Αν καταφέρουμε να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο, όλα είναι ανοιχτά».

Για το παιχνίδι με τον Διαγόρα, τόνισε:

«Ο Διαγόρας είναι μια καλή ομάδα, έχει δείξει καλό πρόσωπο και αγωνιστικότητα, έχοντας καταφέρει να δημιουργήσει ένα καλό σύνολο».

Ο Τάιρον Κόνραντ δήλωσε:

«Θα δώσουμε σε κάθε παιχνίδι το 100% και θα δούμε πού θα φτάσουμε. Είναι στο χέρι μας και όλα είναι πιθανά, αν το πιστέψουμε. Για μένα είναι ανοιχτή η δεύτερη θέση. Με τον Διαγόρα θα γίνει καλό παιχνίδι καθώς παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα, αλλά νομίζω ότι εμείς είμαστε καλύτεροι».

Ο τερματοφύλακας Γιώργος Τζελέπης είπε:

«Πιστεύω με μια καλή αρχή και ένα θετικό αποτέλεσμα, θα βρεθούμε πιο κοντά στην δεύτερη θέση. Με μια δική μας νίκη και με μια σειρά αποτελεσμάτων, ομάδων που παίζουν μεταξύ τους, θα βρεθούμε πάλι ψηλά. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη. Τα παιχνίδια θα είναι αμφίρροπα και τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει».

Last modified onΤρίτη, 27 Απρίλιος 2021 13:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep