Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στο 0-0 ΠΑΣ και Παναιτωλικός

Ο Παναιτωλικός δεν κινδύνεψε στην Ανατολή απέναντι στον ΠΑΣ και απέσπασε ισοπαλία.

Η ομάδα του Αγρινίου παρατάχθηκε απέναντι στους Ηπειρώτες με σύστημα 4-4-2 και συγκεκριμένα με τον Τακίδη κάτω από τα δοκάρια, δεξί μπακ τον Κουτρομάνο, αριστερό τον Γκόλια, κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Κούσα, Δάρλα, αμυντικά χαφ τους Μπογκντάνοβιτς, Σφακιανάκη, αριστερό χαφ τον Μύγα, δεξιά τον Μητρόπουλο και στην επίθεση τους Κίτσα, Πασά.

Στο 5ο λεπτό ο Τζάνης έχασε μεγάλη ευκαιρία σε τετ α τετ με τον Τακίδη, ενώ στο 54’ ο Παναιτωλικός βρέθηκε κοντά στο γκολ με τον Μητρόπουλο να κλέβει τη μπάλα από τον Πάντο και να στέλνει τη μπάλα μόλις άουτ. Στο 68’ ο Κουτσοσπύρος νικήθηκε από τον Φεγκρούς και στο 75’ το δεξί σουτ του Ίλιτς δεν βρήκε στόχο, σε ένα μέτριο ματς χωρίς πολλές φάσεις.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Φέγκρους (81' Μπαμπανιώτης), Μιχαήλ (81'Οικονόμου), Πάντος (76' Ρουμπουλάκος), Κολοβέτσιος (46' Ντάσιος), Τζημόπουλος, Πατσατζόγλου (76' Τσουκαλάς), Λίλα (55' Κεϊτά), Βίλα (55' Ντε Βινσέντι), Γεωργίου (81' Νικλητσιώτης), Τζάνης (70' Κοροβέσης), Γιάκος (46' Ίλιτς).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τακίδης, Κουτρομάνος (89' Κούσης), Γκόλιας, Δάρλας (79' Τζιτζής), Κούσας (84' Σμίλτος), Μπογκντάνοβιτς (57' Μουμίν) , Σφακιανάκης (64' Μπακάκης), Μητρόπουλος, Κίτσας (57' Κουτσοσπύρος), Μύγας (84' Μεταξούλης), Πασάς (70' Μήλιος).

Last modified onΔευτέρα, 10 Σεπτέμβριος 2012 03:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep