Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Φουλάρει για μεταγραφές ο Παναιτωλικός

Ο Νίκος Καραγεωργίου εξετάζει τη λίστα με τους υποψήφιους στόχους και περιμένει να δει την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων. Ο Νίκος Καραγεωργίου εξετάζει τη λίστα με τους υποψήφιους στόχους και περιμένει να δει την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων.

Μετά το «όχι» του Τριποτσέρη, οι ιθύνοντες της ομάδας του Αγρινίου ενεργοποιούν τις εναλλακτικές επιλογές.

Η υπόθεση του Θοδωρή Τριποτσέρη δεν είχε αίσιο τέλος στον Παναιτωλικό. Ο Έλληνας αμυντικός δεν απάντησε θετικά στην πρόταση που του έκαναν οι άνθρωποι των «καναρινιών» και πλέον θα αναζητηθεί ένας ποδοσφαιριστής που θα καλύψει το κενό αυτό που έχει παρατηρηθεί στο ρόστερ. Σκοπός είναι ακόμα να αποκτηθούν δύο επιθετικοί, ο ένας εκ των οποίων φαίνεται ότι θα είναι ο Πατρίκ Ντιμπαλά. 

 

Στο μεταξύ, η ομάδα της Κασσιώπης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαρίστησε τον Παναιτωλικό: «Ο Α.Ο. Κασσιώπης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά και δημοσίως την Π.Α.Ε. Παναιτωλικός για την άψογη φιλοξενία της, στα πλαίσια του μεταξύ των δύο ομάδων φιλικού αγώνα, την Κυριακή 12/8, αλλά και για τη δεξίωση που παρέθεσε στην αποστολή της ομάδας μας. Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε την Π.Α.Ε. Παναιτωλικός για την ευγενική παραχώρηση στην ομάδα μας του “Emileon Sport Center”, για την πρωινή προπόνηση της Δευτέρας 13/8. Σε άρτιες γηπεδικές εγκαταστάσεις, που αποτελούν πρότυπο για τα δεδομένα της ελληνικής ποδοσφαιρικής περιφέρειας. Ο Α.Ο. Κασσιώπης υπόσχεται, με την πρώτη ευκαιρία, να ανταποδώσει στην Κέρκυρα την ιδανική φιλοξενία της οποίας έτυχε στο Αγρίνιο. Ευχόμαστε δε, στη φίλη ομάδα του Παναιτωλικού, να έχει καλή πορεία τη νέα αγωνιστική περίοδο και να βρεθεί το συντομότερο στην Κατηγορία που της αρμόζει, τη Super League».

Last modified onΠέμπτη, 16 Αύγουστος 2012 18:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep