Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χιαστούς ο Καρακατσάνης

Ο Πλάτων Καρακατσάνης του Πιερικού τελικά έχει υποστεί ρήξη χιαστών και θα μείνει εκτός δράσης για έξι μήνες. Ο Πλάτων Καρακατσάνης του Πιερικού τελικά έχει υποστεί ρήξη χιαστών και θα μείνει εκτός δράσης για έξι μήνες.

Ο επιθετικός του Πιερικού τελικά έχει υποστεί ρήξη χιαστών και θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για έξι μήνες.

Ο χτύπημα στο εσωτερικό διπλό της προπόνησης αποδείχθηκε πολύ σοβαρό για τον 27χρονο επιθετικό του Πιερικού. Η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε έδειξε πως έχει υποστεί ρήξη χιαστών που θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικών χώρων για έξι μήνες.

Ο Πλάτων Καρακατσάνης είχε υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας του με τον Πιερικό μια εβδομάδα μόλις πριν τον τραυματισμό του και είχε περάσει από ιατρικές εξετάσεις που δεν είχαν δείξει κάποιο πρόβλημα, ή αδυναμία.

Τώρα πλέον ο Πιερικός ίσως κινηθεί για μια επιπλέον λύση για την επιθετική γραμμή εκτός από του αριστεροπόδαρου επιθετικού, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις μετά τα Χριστούγεννα και να βοηθήσει την ομάδα της Κατερίνης στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού έκαναν προπόνηση το πρωί της Τρίτη 14 Δεκεμβρίου και για το απόγευμα έχει προγραμματιστεί φιλικό ματς με τους Νέους του Πιερκού (18.00).

Θα πάρουν ρεπό μόνο για την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου.

Την Πέμπτη (16/8) το πρωί θα επιστρέψουν στις προπονήσεις και θα ετοιμαστούν για το φιλικό του Σαββάτου. Ακόμη δεν γνωρίζουν αν θα είναι τελικά με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, αφού ο Δικέφαλος δεν έχει απαντήσει οριστικά. Αν δεν υπάρξει θετική απάντηση, θα αναζητήσουν άλλο αντίπαλο και ήδη υπάρχουν συζητήσεις με Απόλλων Καλαμαριάς και ΑΕΠ Ηρακλής.

Last modified onΤρίτη, 14 Αύγουστος 2012 15:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep