Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σε αναμονή για Καρακατσάνη

Ο Πλάτων Καρακατσάνης αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο έπειτα από ένα χτύπημα που δέχθηκε στην προπόνηση του Πιερικού. Ο Πλάτων Καρακατσάνης αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο έπειτα από ένα χτύπημα που δέχθηκε στην προπόνηση του Πιερικού.

Ο επιθετικός του Πιερικού τραυματίστηκε σε μια φάση της προπόνησης στο γόνατο, αλλά η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία.

Ο Πλάτων Καρακατσάνης δέχθηκε χτύπημα στο εσωτερικό διπλό της ομάδας και ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας τις τελευταίες ημέρες. Ο προπονητής του Πιερικού περιμένει την εισήγηση του ιατρικού επιτελείου για τις ημέρες που θα απουσιάσει από τις προπονήσεις της ομάδας και θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα.

Ο 27χρονος επιθετικός είναι ο μοναδικός που απουσιάζει από τις προπονήσεις της ομάδας. Ο Νίκος Γκουλής περιμένει την εξέλιξη που θα έχουν οι συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ για το φιλικό ανάμεσα στις δύο ομάδες το Σαββατοκύριακο.

Αυτή τη στιγμή επιθυμεί ένα δυνατό φιλικό που θα γίνει στην Κατερίνη και θα έχει την ευκαιρία να τσεκάρει την ετοιμότητα της ομάδας του. Αν δεν ταξιδέψει στην Κατερίνη ο ΠΑΟΚ θα αναζητήσουν άλλο αντίπαλο για φιλικό το Σαββατοκύριακο.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep