Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δημόπουλος και επίσημα στην ΑΕΛ

Ο Στέργιος Δημόπουλος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΛ για ένα συν δύο χρόνια και η Αναγέννηση Καρδίτσας πήρε ως αντάλλαγμα την ελεύθερη μεταγραφή του Μάνθου Φαλάγγα. Ο Στέργιος Δημόπουλος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΛ για ένα συν δύο χρόνια και η Αναγέννηση Καρδίτσας πήρε ως αντάλλαγμα την ελεύθερη μεταγραφή του Μάνθου Φαλάγγα.

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Στέργιου Δημόπουλου.

Ο Στέργιος Δημόπουλος είναι πλέον και επίσημα ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ. Ο 22χρονος αμυντικός που αγωνίζεται στο αριστερό άκρο υπέγραψε συμβόλαιο για ένα χρόνο με δικαίωμα ανανέωσης από την πλευρά της ομάδας της Λάρισας για δύο χρόνια.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει τη συμφωνία της με την Αναγέννηση Καρδίτσας για την απόκτηση του Στέργιου Δημόπουλου . Με την ολοκλήρωση των απαραίτητων διαδικαστικών θα ενεργοποιηθεί το τριετούς διάρκειας (1+2) συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή. Στο πλαίσιο της μεταγραφής η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 παραχωρεί στην ομάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή Μάνθου Φαλάγγα.

O Στέργιος Δημόπουλος είναι γεννημένος στις 25 Μαϊου του 1990 και αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ. Την τελευταία τριετία υπήρξε βασικό στέλεχος τη Αναγέννησης Καρδίτσας.

.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep