Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Εμεινε πίσω ο Σωτηρίου

Ο Δημήτρης Σωτηρίου δεν πήρε τα χρήματα από τις προηγούμενες σεζόν που του οφείλει η ΑΕΛ και δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας στην Σαμαρίνα. Ο Δημήτρης Σωτηρίου δεν πήρε τα χρήματα από τις προηγούμενες σεζόν που του οφείλει η ΑΕΛ και δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας στην Σαμαρίνα.

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ δεν πήγε στη Σαμαρίνα. Δοκιμάζει τον Νίκο Σαλαπάτα ο Μιχάλης Ζιώγας.

Χωρίς τον Δημήτρη Σωτηρίου ταξίδεψε στην Σαμαρίνα η αποστολή της ΑΕΛ, αφού ο 25χρονος τερματοφύλακας δεν πήρε τα χρήματα που του όφειλε η ομάδα από τις προηγούμενες σεζόν και έμεινε στην Λάρισα. Η σχέση των δύο πλευρών φαίνεται πως μπαίνει σε αδιέξοδο και η προσπάθεια που έγινε τις τελευταίες εβδομάδες να βρεθεί μια λύση δεν προχώρησε.

Πιθανότατα εκτός από επιθετικό η ομάδα της Λάρισας να αναζητήσει πλέον και λύση στην θέση του τερματοφύλακα, αφού ο Δημήτρης Σωτηρίου που υπερασπίστηκε πέρσι σε 28 ματς την εστία της ΑΕΛ δεν είναι σίγουρο πλέον πως θα μείνει στην ομάδα.

Με την αποστολή της ΑΕΛ στην Σαμαρίνα ταξίδεψε και ο Νίκος Σαλαπάτας, ο οποίος θα δοκιμαστεί από τον Μιχάλη Ζιώγα.Ο 23χρονος ακραίος μέσος έχει περάσει από τις ακαδημίες της Τσέλσι, αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό και επέστρεψε πάλι στην Αγγλία για να αγωνιστεί στις μικρές κατηγορίες της χώρας.

Εκτός από τον Νίκο Σαλαπάτα στην Σαμαρίνα έχει ταξιδέψει και ο Κώστας Νταγκαλής που ανήκει στον Ασκληπιο Τρικάλων και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ.

Last modified onΤετάρτη, 25 Ιούλιος 2012 15:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep