«Το μεγαλύτερο στην ιστορία»

Αλλαγές προσανατολίζεται να κάνει ο Σούλης Παπαδόπουλος στην εκτός έδρας αναμέτρηση Κυπέλλου του Αήττητου Σπάτων με τον Άρη.

Για τον στόχο της 10άδας και το ματς της Τετάρτης (31/10) με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» μίλησε ο Σούλης Παπαδόπουλος. Ο τεχνικός του Αήττητου Σπάτων φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Fair Play 96,1 και χαρακτήρισε την αναμέτρηση με τους «κίτρινους» ως τη μεγαλύτερη στην ιστορία των νεοφώτιστων. Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με τον Πλατανιά:

«Δεν θέλω να σταθώ στις διαιτητικές αποφάσεις γιατί ήταν και πρεμιέρα. Ο στόχος μας είναι η παραμονή. Έχουμε έμπειρους παίκτες, οπότε κοιτάμε κάτι παραπάνω, ώστε αν γίνει η αναδιάρθρωση να είμαστε κι εμείς στην νέα κατηγορία».

Για το παιχνίδι με τον Άρη:

«Ερχόμαστε την Τετάρτη, μετά πάμε πάλι στην Κρήτη για τρίτη φορά. Ο αγώνας με τον Άρη για τον Αήττητο θα είναι το μεγαλύτερο στην ιστορία μας. Είναι μεγάλη τιμή για εμάς που θα παίξουμε στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Στο αγωνιστικό κομμάτι θα ξεκουράσουμε κάποια παιδιά, γιατί έχουμε θέσει ως στόχο το πρωτάθλημα, γιατί ξέρουμε ότι δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε το Κύπελλο, αλλά και στο θέμα πρόκρισης φαβορί είναι ο Άρης και ο ΠΑΟΚ.

Ξέρουμε ότι ο Άρης είναι το φαβορί και ότι έρχεται από τρία κακά αποτελέσματα. Ειδικά στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ τον αδικεί το σκορ, αλλά νομίζω ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι. Εμείς θα κάνουμε ένα σχετικό ροτέισον, αφού ήρθαμε από την Κρήτη με καράβι, κάναμε μία προπόνηση, μετά φεύγουμε για Θεσσαλονίκη και μετά αμέσως ξανά Κρήτη, οπότε θα κάνω σίγουρα 5-6 αλλαγές».

Για με τον Άρη:

«Ο Άρης πέρασε πολύ δύσκολα χρόνια αλλά πλέον έχει βρει τον δρόμο του, είναι στην Σούπερλιγκ, εκεί που ανήκει. Σε λίγο καιρό θα αρχίσει να διεκδικεί και τίτλους.»

Για τα συναισθήματά που επιστρέφει στο Χαριλάου:

«Τα συναισθήματα θα είναι πολλά, γιατί στο γήπεδο του Άρη πέρασα πολύ ευχάριστες στιγμές ,αλλά και δύσκολες. Παλεύαμε χωρίς να ξέρουμε τι θα ξημερώσει την επόμενη μέρα. Σίγουρα θα ήθελα να έρθω περισσότερες φορές στο Βικελίδης, γιατί μου αρέσει το γήπεδο σαν ατμόσφαιρα».

Last modified onΔευτέρα, 29 Οκτώβριος 2018 17:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep