«Για αυτό περιμέναμε 3,5 μήνες;»

Ο Σούλης Παπαδόπουλος ήταν έξαλλος με τα σφυρίγματα του διαιτητή Κουναλάκη από το Ηράκλειο μετά την ήττα με 2-1 από τον Πλατανιά στα Χανιά. Ο Σούλης Παπαδόπουλος ήταν έξαλλος με τα σφυρίγματα του διαιτητή Κουναλάκη από το Ηράκλειο μετά την ήττα με 2-1 από τον Πλατανιά στα Χανιά.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος ήταν έξαλλος με τον διαιτητή της αναμέτρησης μετά την ήττα με 2-1 από τον Πλατανιά.

Πολλά παράπονα για την διαιτησία του Κουναλάκη από το Ηράκλειο είχε ο προπονητής του Αήττητου , Σούλης Παπαδόπουλος. Ο Έλληνας τεχνικός δεν παραπονέθηκε τόσο για το πέναλτι που δεν πήρε η ομάδα του στο τέλος και ενώ το σκορ ήταν 2-1, αλλά για τα δύο χτυπήματα εκτός φάσης που έγιναν στο πρώτο ημίχρονο και ο διαιτητής τα τιμώρησε με απλές κίτρινες κάρτες.  

Οι δηλώσεις του Σούλη Παπαδόπουλου στην συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα με 2-1 στα Χανιά από τον Πλατανιά:

«Να ευχηθούμε να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία για όλους τους ποδοσφαιριστές που είναι οι πρωταγωνιστές. Περιμέναμε 3,5 μήνες για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και το σημαντικό είναι πως ξεκίνησε. Από ότι βλέπω, όμως, στην Ελλάδα δεν αλλάζει τίποτε. Μιλάω για τον διαιτητή, παρότι βρισκόμαστε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και μπορεί να γίνω γραφικός, αλλά δεν μπορώ να μπαίνω στα αποδυτήρια και να βλέπω τους ποδοσφαιριστές μου να είναι αγανακτισμένοι. Στο πρώτο ημίχρονο έπρεπε να είχαν αποβληθεί δύο παίκτες του Πλατανιά για χτυπήματα εκτός φάσης που είδε ο διαιτητής και τα τιμώρησε με κίτρινη κάρτα.  Αγωνιστικά μπήκαμε καλύτερα στα πρώτα 15-20 λεπτά  και με δύο καλές ευκαιρίες που έκαναν ο Μαρουκάκης και ο Χαντί.

Στη συνέχεια ο αντίπαλος πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, είχε τη φάση με το δοκάρι και έτσι φτάσαμε στο ημίχρονο.  Στο δεύτερο  βγήκαμε και μέσα σε ένα λεπτό ο αντίπαλος βρίσκεται μπροστά στο σκορ με δύο γκολ. Συμβαίνουν αυτά, αν και το πρώτο γκολ δεν είναι φάουλ αυτό που δόθηκε και έγινε το 1-0. Μειώνουμε στη συνέχεια σε 2-1 και γίνεται το πέναλτι που έχουν σταματήσει ακόμη και οι ποδοσφαιριστές του Πλατανιά, αλλά εκείνος λέει να συνεχιστεί το παιχνίδι.  

Μας έβαλαν διαιτητή από την Κρήτη και δεν διαμαρτυρηθήκαμε. Είναι επτά λεπτά  κάτω στη συνέχεια ο ποδοσφαιριστής του Πλατανιά και δείχνει έξι λεπτά καθυστέρηση στο τέλος, ενώ έπρεπε να παίξουμε πάνω από 14 λεπτά. Αν περιμέναμε τρεις μήνες για να έρθουμε να παίξουμε εδώ με το καράβι και ένας άνθρωπος να κάνει αυτά που έκανε δεν έχω κάτι να πω. Συγχαρητήρια στον Πλατανιά για τη νίκη, εμείς έχουμε ένα παιχνίδι Κυπέλλου Ελλάδος τώρα και δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια αφού θα έρθουμε πάλι Κρήτη μετά την Θεσσαλονίκη για να παίξουμε με τον Ηρόδοτο».  

- Η διαιτησία είναι αυτή που έκρινε το αποτέλεσμα τελικά;

«Δεν ξέρω τι θα γινόταν μετά το πέναλτι αν το σκορ πήγαινε στο 2-2. Μπορεί και να χάναμε, αλλά για αυτό λέω πως οι διαιτητές παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Μέχρι το δεύτερο ημίχρονο στο 2-0 ο Πλατανιάς ήταν δίκαια μπροστά στο σκορ, ανεξάρτητα αν εμείς είχαμε καλύτερη παρουσία στο πρώτο ημίχρονο και ο αντίπαλο μας είχε ένα σουτ στο δοκάρι. Λέω για τις αποβολές που έδειξε κίτρινη κάρτα σε χτύπημα εκτός φάσης που δεν γίνεται, εκτός και αν έχουν αλλάξει οι κανονισμοί και πρέπει να ζητήσω εγώ συγνώμη. Για το πέναλτι δεν ξέρεις τι θα μπορούσε να γίνει στη συνέχεια, μπορεί να χάναμε, μπορεί να έμενε και η ισοπαλία. Το θέμα είναι οι αποβολές που εκείνη που έχει αίματα στο πρόσωπο ο ποδοσφαιριστής μας είναι και μπροστά στον 4ο διαιτητή».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep