Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μερεσιώτης και Νύρλας στο Γαζώρο

Ο Κώστας Μερεσιώτης που πέρσι αγωνίστηκε με τον Αγροτικό Αστέρα στην Football League, φέτος θα φορά την φανέλα του Εθνικού Γαζώρου. Ο Κώστας Μερεσιώτης που πέρσι αγωνίστηκε με τον Αγροτικό Αστέρα στην Football League, φέτος θα φορά την φανέλα του Εθνικού Γαζώρου.

Ο Εθνικό Γαζώρου ανακοίνωσε ακόμη δύο ποδοσφαιριστές και συνεχίζει την μεταγραφική του ενίσχυση για τη συμμετοχή του στην Football League.

Ο Κώστας Μερεσιώτης και ο Στέλιος Νύρλας είναι τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Εθνικού Γαζώρου, ο οποίος προσπαθεί να εντάξει στο ρόστερ του ποδοσφαιριστές που να έχουν εμπειρία από το πρωτάθλημα της Football League ώστε να φτιάξουν ένα κράμα με το σύνολο που πήρε την άνοδο.

Ο Κώστας Μερεσιώτης ήταν από τα βασικά στελέχη του Αγροτικού Αστέρα την σεζόν που τελείωσε και είχε 25 συμμετοχές με την ομάδα του Εύοσμου. Τα προηγούμενα χρόνια ο 25χρονος μέσος είχε αγωνιστεί σε Εορδαϊκό, Ρόδο και Θερμαϊκό.

Ο Στέλιος Νύρλας αποκτήθηκε από τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας με τον οποίο την τελευταία σεζόν αγωνιζόταν στην ίδια κατηγορία με τον Εθνικό Γαζώρου. Ο 23χρονος αμυντικός πέρσι αγωνίστηκε σε 14 ματς, ενώ στα δύο χρόνια του στην τρίτη κατηγορία έχει 42 συμμετοχές και σημείωσε 2 γκολ.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep