Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Γάζωρος: «Στηρίξτε μας»

Η ομάδα των Σερρών παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας για το νέο πρωτάθλημα.

Σε εκδήλωση που έγινε σε γνωστό καφέ των Σερρών έγινε η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας του Εθνικού Γαζώρου. Το λόγο πήρε ο διευθύνων σύμβουλος, Χρήστος Μέγκλας, ο οποίος δήλωσε: «Η παρέα του Εθνικού Γαζώρου καθημερινά μεγαλώνει. Τα τελευταία χρόνια αλλάξαμε κατηγορίες και ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια. Όλη η διοίκηση καλεί τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα και την προσπάθειά μας. Κάνουμε προσπάθεια τόσο όσον αφορά στην πρώτη ομάδα με παίκτες κυρίως από το νομό, δημιουργούμε την ομάδα Νέων με ταλέντα από τις Σέρρες και κάνουμε όλο και καλύτερα βοηθητικά γήπεδα. Θα έχουν τη χαρά οι φίλαθλοι να βλέπουν κάθε Κυριακή αγώνα Football League».

 

Ο προπονητής Παναγιώτης Διλμπέρης είπε: «Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλο τον κόσμο με υγεία πάνω από όλα. Θέλουμε χωρίς προβλήματα και με μια νέα φιλοσοφία που δεν έχουν συνηθίσει οι ελληνικές ομάδες να πετύχουμε τον στόχο μας. Να κάνουμε μια οργανωμένη και μεθοδική προσπάθεια η οποία θα φέρει και αποτελέσματα. Στόχος μας βέβαια είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Η παρουσία των φιλάθλων αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο και είμαστε χαρούμενοι για αυτό. Η χρονιά θα είναι σημαντική για το νομό με την παρουσία δύο ομάδων στη Football Legaue. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να αποζημιώσουμε τον κόσμο. Όσον αφορά στις μεταγραφές, με τη διοίκηση δεν είπαμε ποτέ ότι θα κάνουμε μεταγραφές για τον κόσμο και για τα διαρκείας. Είμαστε πλέον σχεδόν στο 90% του ρόστερ και απομένει ένας τερματοφύλακας, ένας αμυντικός και ένας επιθετικός».

 

Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας στο περσινό πρωτάθλημα, Αντώνης Μαχαιρούδης είπε: «Να έχουμε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία για όλους. Η ομάδα ανέβηκε πλέον ένα σκαλί και η στήριξη του κόσμου είναι καθοριστική. Τον περιμένουμε κοντά μας και θα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Οι τιμές των εισιτηρίων:

Θύρα 3 (επίσημα): 250 ευρώ
Θύρες 2-4: 150 ευρώ
Θύρα 1:100 ευρώ
Θύρα 1: 50 ευρώ για ειδικές κατηγορίες (Μαθητές 15-18 ετών, Φοιτητές, Αθλητές Ε.Π.Σ.Σ, Άνεργοι)
Γυναικείο: 50 ευρώ για όλες τις θύρες εκτός από τη θύρα 3

Τα σημεία πώλησης των διαρκείας είναι:

-Goal Cafe(8ης Μαϊου 23)
-ΒΕΤ ARENA(8ης Μαϊου 23)
-Βaladoro(Μεραρχίας 91)
-ΒΕΤ Planet(Eθνικής Αντίστασης& Ορφέως)
-Γραφεία Εθνικού Γαζώρου(Βασιλέως Βασιλείου 10)
-Πάμε Copa(Νικομηδείας και Ηρακλείας γωνία)
-Ολυμπιονίκης(Στρυμόνος 14)

Last modified onΤετάρτη, 11 Ιούλιος 2012 17:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep