Συστήνεται η ΠΑΕ Αήττητος Σπάτων

Ξεπεράστηκε και το τελευταίο εμπόδιο με την επικύρωση της βαθμολογίας.

Αντίστροφα μετρούν στον Αήττητο Σπάτων για την ολοκλήρωση των διαδικασιών σύστασης της ΠΑΕ, καθώς επικυρώθηκε η βαθμολογία των μπαράζ από την ΕΠΟ. Το υπουργείο αναμένεται να εγκρίνει τον φάκελο της ομάδας και στη συνέχεια θα αποκτήσει ο Αήττητος ΑΦΜ και θα ξεκινήσει η διάθεση των μετοχών.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ εκδίκασε (23/07/2018) σε τελευταίο βαθμό και απέρριψε τις προσφυγές της Αμαλιάδας και του Εθνικού και έτσι επικυρώθηκε η βαθμολογία του 2ου ομίλου των αγώνων κατάταξης (μπαράζ), όπου την 1η θέση κατέλαβε ο Αήττητος και ανήλθε στη Β’ Εθνική κατηγορία.

Με την έκδοση της απόφασης αυτής ξεπεράστηκε και το τελευταίο εμπόδιο για την υπογραφή από το αρμόδιο υπουργείο της απόφασης για τη σύσταση της ΠΑΕ ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ, που θα γίνει άμεσα, δεδομένου ότι ο φάκελος έχει ελεγχθεί και είναι πλήρης.

Αμέσως μετά και με την απόκτηση ΑΦΜ, θα αρχίσει η λογιστική λειτουργία της ΠΑΕ για τις εισπράξεις και τις πληρωμές και θα κινηθεί η διαδικασία για τη διάθεση των 10.000 μετοχών με τίμημα 30 ευρώ η κάθε μία».

Last modified onΣάββατο, 11 Αύγουστος 2018 23:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep