Επικύρωση για Αήττητο - Ηρόδοτο

Επίσημα στην Football League Αήττητος και Ηρόδοτος μετά την ανακοίνωση της ΕΠΟ. Επίσημα στην Football League Αήττητος και Ηρόδοτος μετά την ανακοίνωση της ΕΠΟ.

Μέλη της Football League μπορούν να γίνουν ο Αήτητος Σπάτων και ο Ηρόδοτος και πλέον συμπληρώθηκε το παζλ των 16 ομάδων του νέου πρωταθλήματος. 

Μετά από πολλές δικαστικές εκκρεμότητες έφτασε το τέλος για τις ομάδες του 2ου ομίλου των play off της Γ' Εθνικής και πλέον ο Αήττητος Σπάτων και ο Ηρόδοτος είναι και επίσημα στην Football League με ανακοίνωση της ΕΠΟ. Επικυρώθηκε η τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος και οι δύο ομάδες θα κάνουν αίτηση εγγραφής και φυσικά θα ολοκληρώσουν τις διαδικασίες για την σύσταση ΠΑΕ. 

Με αυτή την εξέλιξη πλέον υπάρχουν και οι 16 ομάδες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα και θα αποτελέσουν το επόμενο ΔΣ της Football League που θα μπορεί πλέον να συνεδριάσει σε πλήρη σύνθεση. Η σχετική απόφαση της ΕΠΟ στην ανακοίνωση της Ομοσπονδίας μετά το τέλος της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της: 

«Ενέκρινε την προκήρυξη του πρωταθλήματος Γ΄ εθνικής κατηγορίας περιόδου 2018-19 και επικύρωσε την βαθμολογία του β΄ ομίλου του ειδικού πρωταθλήματος της Γ΄ εθνικής κατηγορίας περιόδου 2017-18, μετά και τις τελευταίες αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ε.Π.Ο.». 

Last modified onΠέμπτη, 26 Ιούλιος 2018 17:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep