Μαγνητική ο Παπαστεριανός

Φόβοι στον ΟΦΗ για θλάση στο δικέφαλο του Μανώλη Παπαστεριανού που θα υποβληθεί σε μαγνητική τη Δευτέρα 12/3 - εξετάσεις και για Πατρίκ Τζίλι Βουό.

[googlead][/googlead]

Ενας από τους παίκτες πρώτης γραμμής του ΟΦΗ αποχώρησε λαβωμένος στο 15ο λεπτό του νικηφόρου αγώνα με τα Τρίκαλα και μάλιστα η πρώτη διάγνωση δείχνει θλάση στο δικέφαλο... Πιο ολοκληρωμένη εικόνα πάντως για την κατάσταση του Μανώλη Παπαστεριανού θα σχηματίσει το ιατρικό τιμ τη Δευτέρα 12/3, όταν ο αμυντικός μέσος υποβληθεί σε μαγνητική.

Η απουσία του ωστόσο από το προσεχές ματς με την Καλλιθέα στο «Ελ Πάσο» (17/3, 15:00, ΕΡΤ3) θεωρείται δεδομένη και από τη διάγνωση θα εξαρτηθεί αν έχει ελπίδες να προλάβει το παιχνίδι με τον Εργοτέλη στις 24 Μαρτίου.

Παράλληλα, πρόβλημα στο δικέφαλο προέκυψε και για τον Πάτρικ Τζίλι Βουό, αλλά στη δική του περίπτωση οι εκτιμήσεις είναι πιο καθησυχαστικές. Τη Δευτέρα, πάντως, θα υποβληθεί και ο Ιβοριανός επιθετικός σε περαιτέρω εξετάσεις και δεν αποκλείεται να καταφύγει και αυτός σε μαγνητική όπως ο Παπαστεριανός.

 

Last modified onΔευτέρα, 12 Μάρτιος 2018 10:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep