«Βάζουμε άγχος στους άλλους»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε για την πρωτιά του ΟΦΗ στον βαθμολογικό πίνακα και κράτησε χαμηλούς τόνους για την συνέχεια. Αργυρόπουλος: «Δύσκολη εβδομάδα».

[googlead][/googlead]

Η όγδοη συνεχόμενη νίκη του ΟΦΗ με «θύμα» του αυτή την φορά τα Τρίκαλα, τον έφερε, έστω και προσωρινά, στην κορυφή την βαθμολογίας της Football League. Ο Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε για την πρωτιά, αλλά κράτησε χαμηλούς τόνους μιας και όπως τόνισε χαρακτηριστικά κανείς δεν θα κάνει δώρα στην ομάδα του.

Αναλυτικά τα λεγόμενά του στην συνέντευξη Τύπου:

Για το παιχνίδι με τα Τρίκαλα: «Κάναμε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, εκτός από 15-20 λεπτά μετά το πρώτο γκολ που βάλαμε. Μας αποσυντόνισε ο τραυματισμός του Παπαστεριανού και δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε μπάλα. Παρόλα αυτά ο αντίπαλος δεν μας έκανε ευκαιρίες, αντίθετα με εμάς που μπορούσαμε να είχαμε πετύχει ένα ακόμα γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε μια ομάδα μέσα στο γήπεδο, τακτικά ήμασταν άριστοι, είχαμε ενέργεια, πρέσινγκ και δεν είχε κατοχή ο αντίπαλος. Πάμε τώρα για το επόμενο παιχνίδι που έχουμε εμπρός μας. Είμαστε πρώτοι σήμερα, αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια και πρέπει ταπεινά να πάμε στη συνέχεια γιατί έχουμε προβλήματα».

Για τα προβλήματα τραυματισμών που προέκυψαν: «Του Παπαστεριανού δείχνει πως είναι πιο σοβαρό και θα τον κρατήσει έξω, ενώ θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με τον Βουό».

Για το ότι πλέον ο ΟΦΗ δεν «κυνηγά», αλλά τον «κυνηγάνε» στη βαθμολογία: «Τώρα που είμαστε μπροστά βάζουμε άγχος στους αντιπάλους σου, όμως όλα είναι σχετικά, αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε είναι η ομάδα μας. Κανείς δεν μας κάνει δώρα, είμαστε εδώ από την προσπάθεια που έχουν κάνει οι παίκτες, η διοίκηση και ο κόσμος και τους αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια».

Από την πλευρά του ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος, μίλησε για μια δύσκολη εβδομάδα λόγω των συνεχόμενων αγώνων: 

«Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια μέσα σε μια δύσκολη εβδομάδα με συνεχόμενα παιχνίδια και ταξίδι. Ήμασταν σοβαροί και προσπάθησαν όλοι για να έρθει η νίκη. Δεν μένουμε εδώ και κοιτάμε κάθε παιχνίδι που έρχεται ξεχωριστά.

Προηγηθήκαμε νωρίς, δώσαμε όμως στη συνέχεια χώρους στον αντίπαλο αλλά χωρίς να πιεστούμε ιδιαίτερα. Στο δεύτερο κάναμε αυτά που μας είπε ο προπονητής και ήμασταν η ομάδα που έπρεπε, πετύχαμε και άλλα γκολ και πήραμε τη νίκη».

ΠΗΓΗ: Capitano.gr

Last modified onΚυριακή, 11 Μάρτιος 2018 18:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep