Τους αιφνιδίασε ο Βαζάκας

Ο Δήμος Τζέκος αιφνιδιάστηκε με τις δηλώσεις αποχώρησης του Γιώργου Βαζάκα. Ο Δήμος Τζέκος αιφνιδιάστηκε με τις δηλώσεις αποχώρησης του Γιώργου Βαζάκα.

Ο Δήμος Τζέκος πληροφορήθηκε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα Παναιγιάλειος - Αναγέννηση Καρδίτσας την αποχώρηση του Γιώργου Βαζάκα και δεν ήξερε πώς να το διαχειριστεί.

[googlead][/googlead]

Ο Δήμος Τζέκος ήταν ο ποδοσφαιριστής που μίλησε μαζί με τον προπονητή της Αναγέννησης Καρδίτσας στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση με τον Παναιγιάλειο και έδειξε απόλυτα αιφνιδιασμένος από την αποχώρηση του Γιώργου Βαζάκα (όπως ενημερωθήκατε πρώτοι από το FL News, ετοιμάζεται να πιάσει δουλειά στη Σπάρτη).

Οι δηλώσεις του επιθετικού της Αναγέννησης Καρδίτσας στη συνέντευξη Τύπου:

«Είχα έρθει να πω διαφορετικά πράγματα, αλλά βρέθηκα και εγώ σε μια περίεργη κατάσταση. Μένω λίγο έκπληκτος με αυτά που λέει για την αποχώρησή του ο προπονητής μου, Γιώργος Βαζάκας. Σίγουρα έχει τους λόγους του, δεν ξέρω τι να πω.

Για το παιχνίδι δεν μπορώ να πω ότι είχε ιδιαίτερη ποιότητα. Είχαμε και οι δύο ομάδες είχαμε ευκαιρίες και όποιος σημείωνε το γκολ θα κέρδιζε και το ματς. Δίκαια πιστεύω πως το παιχνίδι πήγε στο 0-0».

Last modified onΤετάρτη, 07 Μάρτιος 2018 20:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep