Αποχαιρέτησε τον Καλορίζο

Η Αναγέννηση Καρδίτσας για τον χαμό του Τάσου Κολορίζου.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του Τάσου Κολορίζου εξέδωσε η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας, χαρακτηρίζοντάς τον «λαμπρό Καρδιτσιώτη, γνήσιο Αναγεννησιώτη». Οι «κιτρινόμαυροι» ανέφεραν: «Πιο φωχή είναι πλέον η οικογένεια της Αναγέννησης με τον χαμό του Τάσου Κολορίζου. Ενας λαμπρός Καρδιτσιώτης, ένας γνήσιος Αναγεννησιώτης που υπηρέτησε την ομάδα μας ως αθλητής πριν απο το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, ως διοικητικό στέλεχος στα πρώτα δύσκολα μεταπολεμικά χρόνια, αλλά πάνω απ' όλα ως αγνός φίλαθλος.

Μέχρι την τελευταία μέρα της γεμάτης ζωής του στάθηκε δίπλα στην Αναγέννηση την οποία λάτρεψε προσφέροντας ανεκτίμητες υπηρεσίες. Με ακόρεστη ενέργεια, θετική διάθεση και αγάπη δίχως προαπαιτούμενα, συνέδεσε το ονομά του με την πορεία της ομάδας μας στο πέρασμα του χρόνου, γράφοντας ιστορία! Τα πολλά χρόνια του δεν τον εμπόδισαν τους τελευταίους μήνες να εκδόσει και βιβλίο με τίτλο "Πως γνώρισα την Αναγέννηση" το οποίο άφησε παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές. Σε μια χρονική συγκυρία που "έσβησαν" λαμπροί Αναγεννησιώτες "επέλεξε" ο αγαπημένος σε όλους μας "Κυρ Τάσος" να φύγει κι αυτός απο κοντά μας...

Το όνομά του και η πορεία του έχουν λάβει ήδη ξεχωριστή θέση στην ένδοξη και ανόθευτη ιστορία της Αναγέννησης. Οι πρόεδροι και οι διοικήσεις του Α.Σ και της ΠΑΕ Αναγέννησης, σύσσωμα όλα τα τμήματα του Συλλόγου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην αγαπημένη του σύζυγο, καθώς και στα κοντινά του πρόσωπα. Καλό ταξίδι αγαπητέ φίλε Τάσο, καλό παράδεισο...».

Last modified onΤρίτη, 22 Μάρτιος 2016 15:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep