«Ίσως το μυαλό δεν ήταν έτοιμο»

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης για την εξαιρετική σεζόν με τον ΟΦΗ.

[googlead][/googlead]

Για την... επιτακτική άνοδο του ΟΦΗ και το επικείμενο ρεκόρ παραγωγικότητας που έχει κάνει μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Sport24 Radio 103,3 και τον Δημήτρη Σαμόλη ο Βασίλης Κουτσιανικούλης. Όπως, μάλιστα, δήλωσε σχετικά με τον λόγο που δεν κατάφερε να κάνει καριέρα σε υψηλό επίπεδο, τόνισε: «Ίσως και το μυαλό μου να μην ήταν έτοιμο».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κουτσιανικούλη:

Για το αν είναι η καλύτερη σεζόν της καριέρα του:

«Είναι μία σημαντική χρονιά για την καριέρα μου, καθώς κι η ομάδα κι εγώ κάνουμε καλές εμφανίσεις και προσπαθούμε να πετύχουμε το στόχο που έχουμε θέσει από την αρχή της σεζόν. Τα καλύτερα ποδοσφαιρικά χρόνια μου τα έχω περάσει στο Ηράκλειο, με τον Εργοτέλη και τον ΟΦΗ».

Για τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας:

«Το έχω ζήσει και παλαιότερα, όταν είχαμε αποσυρθεί από τη Super League. Το καλό είναι ότι τώρα έχουν αναλάβει την ομάδα άνθρωποι που προσφέρουν κι έχουμε μπει σε έναν καλό δρόμο, αφού έγιναν και μεταγραφές που τις είχαμε ανάγκη».

Για το αν είναι ο ΟΦΗ ένα από τα φαβορί για την άνοδο:

«Δε χρειάζεται να το πω. Φαίνεται από τα παιχνίδια μας τις τελευταίες 40 ημέρες. Στην έδρα μας είμαστε πάρα πολύ δυνατοί, έχουμε την καλύτερη επίθεση και σκοράρουμε συνεχώς. Πρέπει να ανέβουμε, διότι ο ΟΦΗ λείπει από τη Super League».

Για το ότι είναι κοντά σε ρεκόρ παραγωγικότητας (σ. σ. το έχει ισοφαρίσει με 5 τέρματα):

«Για κάθε ποδοσφαιριστή είναι σπουδαίο να σκοράρει. Στόχος μου είναι να βάλω αρκετά γκολ, αλλά το βασικό είναι να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Ελπίζουμε να τα καταφέρουμε».

Για τις λίγες συμμετοχές που είχε πέρσι στην ΑΕΛ:

«Νομίζω το πιο σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή είναι να έχει χρόνο συμμετοχής. Πέρυσι έπαιξα λίγο. Φέτος παίζω συνεχώς, οι άνθρωποι του ΟΦΗ πιστεύουν σε μένα και ελπίζω να συνεχίσω έτσι μέχρι το τέλος».

Για το λόγο που δεν έπαιξε σε υψηλό επίπεδο:

«Είναι πολλά πράγματα. Δεν πήγα όπως ήθελα, ίσως και το μυαλό μου να μην ήταν έτοιμο. Δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο».

Για τη Football League:

«Αυτή τη στιγμή είμαστε δεύτεροι. Θέλουμε να είμαστε στην πρώτη δυάδα που προβιβάζεται. Ακόμα μένουν πολλά παιχνίδια, είναι μακρύς ο δρόμος, αλλά έχουμε όλα τα στοιχεία για να πετύχουμε».

Για τον κόσμο:

«Πάντοτε χρειαζόμαστε ένα γεμάτο γήπεδο. Τώρα στα τελευταία παιχνίδια η ομάδα δείχνει το πρόσωπο που και ο κόσμος θέλει να βλέπει. Μας έχει στηρίξει πολύ ο κόσμος».

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 11 Φεβρουάριος 2018 20:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep