Πάει για ατομικό ρεκόρ ο «Κούτσια»

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης -ξανά ως παίκτης του ΟΦΗ- ισοφάρισε την καλύτερη του επίδοση στο σκοράρισμα σε μία σεζόν.

[googlead][/googlead]

Οταν στα μέσα της περιόδου αποχώρησε η βασική επιθετική γραμμή του ΟΦΗ (Κουσκουνάς, Ορτέγκα, Χαντί, Μάρτος) πήρε μπρος στο σκοράρισμα -πέρα από τον Δημήτρη Μάνο- και ο Βασίλης Κουτσιανικούλης.

Ο Λαρισαίος winger είχε πετύχει ένα γκολ μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου (σε πέντε συμμετοχές εκ των οποίων οι τέσσερις ως αλλαγή), αλλά με τα νέα δεδομένα πήρε φανέλα βασικού και αποδείχτηκε ιδιαίτερα αποτελεσματικός.

Είναι ενδεικτικό ότι μετράει 4 γκολ στις τελευταίες 7 εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα. Μάλιστα, με συνολικά 5 τέρματα από την αρχή της περιόδου ισοφάρισε την πιο παραγωγική του χρονιά. Το 2012-13, βέβαια, είχε πετύχει τον ίδιο αριθμό τερμάτων (και τότε ως παίκτης του ΟΦΗ) στη Super League.

Αυτή τη φορά μετέχει στη Football League, ωστόσο δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη ούτε ο πρώτος γύρος. Οπότε μπορεί να βελτιώσει κατά πολύ το ατομικό ρεκόρ παραγωγικότητας.

Παρεμπιπτόντως, ο Κουτσιανικούλης αντικαταστάθηκε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου στο ματς με τη Βέροια (είχε ανοίξει το σκορ), λόγω ενοχλησεων στη φτέρνα. Δεν συντρέχει, όμως, ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας, όπως διευκρίνισε στη συνέντευξη Τύπου ο κόουτς Νίκος Παπαδόπουλος.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep