Εκτός Δ.Σ. ο Γούσας

Την παραίτησή του από το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναιγιάλειος υπέβαλε ο Πάνος Γούσας επικαλούμενος προσωπικούς λόγους αλλά και διαφορά φιλοσοφίας. 

[googlead][/googlead]

Μείον ένα μέλος, τον Πάνο Γούσα απαριθμεί πλέον το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναιγιάλειος. Συγκεκριμένα την Κυριακή (3/12) ο μέχρι πρότινος παράγοντας των "μελανόλευκων" υπέβαλε την παραιτησή του προς τον πρόεδρο, Αντώνη Ρέλλα, επικαλούμενος τόσο προσωπικούς λόγους αλλά και διαφορά φιλοσοφίας στην αντιμετώπιση σημαντικών θεμάτων που απασχολούν το σύλλογο.
Αναλυτικά, η επιστολή παραίτησης αναφέρει τα εξής:

“ΠΡΟΣ: Πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
κ. Αντώνη Ρέλλα
Αίγιο, 3 Δεκεμβρίου 2017

Αγαπητέ Πρόεδρε,
Σου υποβάλλω την παραίτησή μου από μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ για σοβαρούς προσωπικούς λόγους πρωτίστως, αλλά και για λόγους διαφορετικής θεώρησης-αντιμετώπισης μιας σειράς σημαντικών θεμάτων που απασχόλησαν και απασχολούν το Σύλλογο.
Θέλω να σε ευχαριστήσω προσωπικά για τη μεγάλη τιμή που μου έκανες τον Αύγουστο του 2016 να με ορίσεις μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ.
Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν στο Δ.Σ. της ΠΑΕ το τελευταίο 15μηνο, όλες και όλους που συνεργαστήκαμε αυτό το διάστημα, διότι είμαι πεπεισμένος πως μέσα σε πολύ αντίξοες οικονομικές και άλλου είδους δύσκολες συνθήκες έγινε μεγάλη προσπάθεια και θετικά βήματα.
Εύχομαι ο Παναιγιάλειος να δυναμώνει συνεχώς και να πετυχαίνει τους στόχους που η Διοίκησή του θα θέτει.

Μετά τιμής,

Παναγιώτης Γούσας”.

Πηγή: filodimos.gr

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 03 Δεκέμβριος 2017 20:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep