Η πρώτη αποστολή του "Γκούτσι"

Ο Παναγιώτης Γκουτσίδης επανέφερε τον Αριστείδη Κόκκορη και πήρε τρεις τερματοφύλακες στην 20αδα του Παναιγιάλειου για το ματς με την Καλλιθέα.

[googlead][/googlead]

Δεν επεφύλαξε ιδιαίτερες διαφοροποιήσεις ο Παναγιώτης Γκουτσίδης στην αποστολή του Παναγιάλειου για το ματς με την Καλλιθέα (Δευτέρα 4/12, 15:00, "Ελ Πάσο") συγκριτικά με τις επιλογές του προκατόχου του, Νίκου Κουρμπανά.

Δύο νέα πρόσωπα υπάρχουν στην 20αδά με την υποσημείωση, όμως ότι ο προηγούμενος τεχνικός είχε καταλήξει σε 19άδα για το εντός έδρας ματς με τα Τρίκαλα στις 26/11 (σημειωτέον ακολούθησε και το ματς κυπέλλου κόντρα σε Πανιώνιο με τον υπηρεσιακό Αλέξη Σπυρόπουλο στον πάγκο).

Οπότε η διαφορά είναι ότι ο νέος κόουτς, Παναγιώτης Γκουτσίδης επανέφερε στην αποστολή για το ντεμπούτο του κόντρα στην αθηναϊκή ομάδα τον Αριστείδη Κόκκορη, ο οποίος άλλωστε είχε σκοράρει μεσοβδόμαδα κόντρα στους «κυανέρυθρους» στο κύπελλο (1-0) και επίσης συμπεριέλαβε στην 20αδα τρεις τερματοφύλακες (Δημήτρη Πολίτη, Βασίλη Αθανασίου και Δημήτρη Τσάπαλο). Όπως και με τον Κουρμπανά έμειναν πάλι εκτός αποστολής οι Ντέμο, Βατουσιάδης, Τσουρής, Σακελλαρόπουλος και Κάναλς, ενώ στην 20άδα δεν μπήκε και ο τιμωρημένος Κοντοχρήστος.

Ετσι την 20άδα απαρτίζουν οι: Πολίτης, Αθανασίου, Τσάπαλος, Ρέλλας, Τσερκέζος, Παπαχρήστος, Γκούμας, Στίκας, Σμίλτος, Βλάχος, Γαβριηλίδης, Καζναφέρης, Μπρους, Κριστέτο, Σκαρτσίλας, Σταματής, Αρναρέλλης, Γκούφας, Κόκκορης και Γεωργακόπουλος. Η αποστολή θα αναχωρήσει την Κυριακή στις 16.30 από το Δημοτικό στάδιο Αιγίου με προορισμό την Αθήνα για να καταλύσει σε ξενοδοχείο.

Ζητούμενο για τον Παναιγιάλειο ειναι η πρώτη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, ύστερα από δύο ισοπαλίες (με Σπάρτη, Αιγινιακό) και μία ήττα (από Αναγέννηση Καρδίτσας).

[googlead][/googlead]

 

 

 

Last modified onΚυριακή, 03 Δεκέμβριος 2017 14:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep