«Όπως οι μεγάλες ομάδες»

Ο Γιώργος Βαζάκας έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του για τη νίκη επί του Απόλλωνα Λάρισας.

[googlead][/googlead]

Στις λεπτομέρειες κρίθηκε η νίκη της Αναγέννησης σε βάρος του Απόλλωνα Λάρισας. Αυτό υποστήριξε ο Γιώργος Βαζάκας, λέγοντας ότι η ομάδα του πήρε τη νίκη «όπως οι μεγάλες ομάδες». Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της ΑΣΑ μετά το 2-0:
«Δεν μπορώ να μην δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη σημερινή νίκη.

Όπως όλα τα παιχνίδια, και αυτό ήταν από τα δύσκολα. Ήταν ένα γειτονικό ντέρμπι. Ο Απόλλων είναι έμπειρη και καλή ομάδα, ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε και προετοιμαστήκαμε κατάλληλα. Το μεγάλο κέρδος από αυτό το παιχνίδι είναι ότι για πρώτη φορά η ομάδα έπαιξε ώριμο και μεστό ποδόσφαιρο. Είχε υπομονή και την κατάλληλη στιγμή βάλαμε γκολ και νικήσαμε. Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο, δεν είχε φάσεις. Πιο πολύ παιχνίδι κέντρου, η μία ομάδα προσπαθούσε να διαβάσει την άλλη.

Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε ύφος, μπήκαμε πιο δυνατά, κερδίσαμε μονομαχίες. Είχαμε ταχύτητα, βάλαμε δύο γκολ, ενώ θα μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλο. Ήταν δίκαιη νίκη. Σε κανένα σημείο δεν... ταρακουνήθηκε η ομάδα μου. Όπως οι μεγάλες ομάδες παίρνουν τα παιχνίδια στις λεπτομέρειες, έτσι το κάναμε κι εμείς σήμερα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο. Παρότι δεν είναι αυτός που ζητάω και ψάχνω, γιατί εγώ την ξέρω την Αναγέννηση με γεμάτο το γήπεδο, είναι εκδηλωτικός και βοηθάει την ομάδα. Στήριξε και στηρίζει την προσπάθεια».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL NEWS

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 25 Νοέμβριος 2017 18:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep