Γεύμα στην Αναγέννηση (photos)

Η Αναγέννηση Καρδίτσας ενημέρωσε για το γεύμα πριν το ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας.

[googlead][/googlead]

Τον Απόλλωνα Λάρισας υποδέχεται το Σάββατο (25/11, 15:00) η Αναγέννηση Καρδίτσας και το πρωί οι «κιτρινόμαυροι» γευμάτισαν σε εστιατόριο, χαρακτηρίζοντας την ατμόσφαιρα που επικράτησε περίφημη. Η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Στο εστιατόριο-πιτσαρία «Il Gusto» συγκεντρώθηκαν το πρωί του Σαββάτου (25/11) ποδοσφαιριστές και προπονητικό τιμ της Αναγέννησης. Λίγες ώρες πριν το εντός έδρας παιχνίδι με έντονο Θεσσαλικό ενδιαφέρον κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της Football League, το αγωνιστικό τμήμα των Κιτρινόμαυρων φρόντισε να ενισχύσει το φρόνημά του γευματίζοντας σε ένα ιδανικό περιβάλλον που είχε να του προσφέρει, πέρα από το θρεπτικό και ποιοτικό τραπέζι και συνθήκες αποφόρτισης για το τρίτο φετινό παιχνίδι πρωταθλήματος της ομάδας στην Καρδίτσα.

Η έννοια της οικογένειας δεν αποτελεί σχήμα λόγου στην Αναγέννηση και η περίφημη ατμόσφαιρα που επικράτησε στο γεύμα, αποτελεί συνέχεια του ενωτικού κλίματος που υπάρχει αλλά και η καλύτερη τόνωση του ηθικού πριν από ένα κρίσιμο ματς.

Η ΠΑΕ Αναγέννηση ευχαριστεί το εστιατόριο-πιτσαρία «Il Gusto» (Υψηλάντου 74) για τη συμπαράσταση στην ομάδα και προσωπικά τον ιδιοκτήτη κ. Ιγνάτιο Γιαβάζη που στέκεται αρωγός στην προσπάθειά της».

Last modified onΣάββατο, 25 Νοέμβριος 2017 11:38

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep