«Κανένα οικονομικό πρόβλημα»

Ο Φώτης Τσάλος ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ να «ματώνουν» σε κάθε ματς, ώστε να αλλάξουν κατηγορία οι «μελανόλευκοι».

[googlead][/googlead]

Ομιλία με αρκετά μηνύματα περιελάμβανε η Τετάρτη (22/11) στον ΟΦΗ. Μετά τον προπονητή, Νίκο Παπαδόπουλο ήταν η σειρά του προέδρου, Φώτη Τσάλου να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές και να τους ζητήσει να αλλάξουν κατηγορία τους «μελανόλευκους», αφού προηγουμένως είχε αναφερθεί στην ατμόσφαιρα του φιλικού προς τιμήν του Ευγένιου Γκέραρντ.

«Θέλω να σέβεστε τη φανέλα που φοράτε και να τη ματώνετε σε κάθε παιχνίδι», είπε ο Τσάλος στα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος στα αποδυτήρια, εκφράζοντας παράπονα για την απόδοση στα Τρίκαλα. Και συνέχισε: «Είδατε τις τελευταίες μέρες με αφορμή το φιλικό για τον Γκέραρντ το μέγεθος και την ιστορία του ΟΦΗ. Η ομάδα πρέπει να ξεφύγει από εκεί που είναι σήμερα. Ανεβάστε την ομάδα και εσείς θα είστε οι κερδισμένοι».

Εκτός αυτού ο Τσάλος σημείωσε ότι δεν υπάρχει κανένα οικονομικό πρόβλημα και μετά τις πρόσφατες πληρωμές ο ΟΦΗ βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο στον συγκεκριμένο τομέα.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 22 Νοέμβριος 2017 19:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep