Πρωτοβουλία Καζανάκη

Ο πρώην πρόεδρος του ΟΦΗ, Κώστας Καζανάκης ξεκινάει επαφές για να βοηθήσει τους «μελανόλευκους» να επιστρέψουν στη φυσική τους θέση.

[googlead][/googlead]

Επαφές για να βοηθηθεί ο ΟΦΗ και να επιστρέψει στη Super League ξεκινά ο Κώστας Καζανάκης. Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ στο περιθώριο του φιλικού προς τιμήν του Ευγένιου Γκέραρντ τόνισε στο «ΚΡΗΤΗ - TV» ότι πρέπει το Ηράκλειο να ξεσηκωθεί και έστειλε μήνυμα ότι θα προσπαθήσει ο ίδιος να βρεθούν εκείνες οι λύσεις που θα δώσουν ώθηση για την άνοδο.

Συγκεκριμένα, ο Καζανάκης ανέφερε

«Πρέπει το Ηράκλειο να ξεσηκωθεί. Το Ηράκλειο έχει υποχρέωση απέναντι στην ομάδα. Όλοι μας έχουμε υποχρέωση σ' αυτό το μετερίζι που είναι η ομάδα, να βοηθηθεί από όλους. Χωρίς υστεροβουλία και χωρίς προσωπικά συμφέροντα. Πιστεύω ότι θα βγάλω άκρη. Η ομάδα έχει ανάγκη το Ηράκλειο και τον κόσμο του, για να πάει εκεί που αξίζει να βρίσκεται.

Η ομάδα χρειάζεται βοήθεια και οφείλουμε παλιοί και νέοι, να κάνουμε αυτό που πρέπει. Οι στιγμές είναι ανεπανάληπτες και δε νομίζω ότι υπάρχει άλλη ομάδα στην Ελλάδα, που να δοξάζει έτσι τον προπονητή της και έχει βρεθεί 15 χρόνια στον πάγκο της.

Θα πάρω κάποια πρωτοβουλία, με αγάπη και πολύ χαρά. Πιστεύω ότι θα εισακουστώ, γιατί είμαι ένας άνθρωπος που προσέφερα στον ΟΦΗ, πολύ ή λίγο αυτό είναι κάτι που θα το κρίνουν άλλοι. Πιστεύω ότι θα βγάλω άκρη, γιατί η ομάδα αυτή αξίζει πολλά. Δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο, γιατί είναι κάποιες σκέψεις, αλλά κάτι θα κάνω γιατί πρέπει όλοι μαζί με ομόνοια να πάμε την ομάδα εκεί που πρέπει».

Τρεις εκτός για Καλλιθέα

Ο ΟΦΗ συνέχισε την Τετάρτη (22/11) την προετοιμασία του για το ματς με την Καλλιθέα και εκτός πλάνων έμειναν οι τραυματίες Οικονόμου, Μονιάκης, Περογαμβράκης. Σε ό,τι αφορά στα εισιτήρια, αυτά κοστίζουν 10 ευρώ (θύρες 1,4,5,6) και 15 (θύρες 2,3,7,8) και διατίθενται καθημερινά από τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 22 Νοέμβριος 2017 14:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep