Δεύτερη αφαίρεση...

Νέα αφαίρεση 27 βαθμών ανακοινώνει για τον Αχαρναϊκό η διοργανώτρια. Δεν ταξίδεψαν στην Κρήτη και οι συνεργάτες του Πέτρου Δημητρίου.

[googlead][/googlead]

Η 10η Νοεμβρίου ήταν η καταληκτική ημερομηνία για τον Αχαρναϊκό σε ό,τι αφορά στην πληρωμή χρημάτων που αντιστοιχούν στους παίκτες, οι οποίοι έχουν κερδίσει τις προσφυγές τους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News αυτό δεν συνέβη έως τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (10/11), οπότε η διοργανώτρια αρχή τη Δευτέρα (13/11) θα κάνει γνωστή και δεύτερη αφαίρεση 27 βαθμών από τους «πράσινους». Εάν δεν γίνει το θαύμα την προσεχή εβδομάδα, ώστε να καταβληθεί μέρος των χρεών, τότε στην 3η αφαίρεση ακολουθεί αποβολή.

Υπενθυμίζεται ότι η αποστολή αναχώρησε χθες για την Κρήτη χωρίς τον προπονητή της, Πέτρο Δημητρίου, ο οποίος ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να ακολουθήσει για προσωπικούς λόγους. Οι πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι η απουσία του αποτελεί οιωνό αποχώρησης λόγω των μεγάλων προβλημάτων.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι με τον Αχαρναϊκό στο Ρέθυμνο δεν ταξίδεψαν ακόμα ο γυμναστής, Γιώργος Γκιόκας και ο προπονητής τερματοφυλάκων, Τάκης Παντέλης, οπότε μένει να φανεί ποιος θα έχει την καθοδήγηση της αθηναϊκής ομάδας στον αγώνα της Κυριακής (12/11) απέναντι στον ΑΟΧ Κισσαμικό.

Last modified onΚυριακή, 12 Νοέμβριος 2017 11:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep