Χωρίς Δημητρίου ο Αχαρναϊκος!

Ο Αχαρναϊκός αναχωρεί για Ρέθυμνο χωρίς τον προπονητή του, Πέτρο Δημητρίου και με 16 ρεζέρβες!

[googlead][/googlead]

Κάτω από τις χειρότερες συνθήκες θα παραταχθεί ο Αχαρναϊκός στον αγώνα της Κυριακής (12/11, 15:00) με τον ΑΟΧ Κισσαμικό στο ΔΑΚ Γάλλου. Σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, την αποστολή στην Κρήτη δεν θα ακολουθήσει ο προπονητής, Πέτρος Δημητρίου επικαλούμενος προσωπικούς λόγους, όμως το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η απουσία του προφανώς σχετίζεται με την κατάσταση που επικρατεί στους «πράσινους».

Ο έμπειρος τεχνικός ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να ταξιδέψει στο Ρέθυμνο μαζί με τον Αχαρναϊκό και δεν αποκλείεται μετά το ματς να δρομολογηθούν εξελίξεις που αφορούν στο μέλλον του στην τεχνική ηγεσία. Εξάλλου, ο ίδιος έχτισε την αθηναϊκή ομάδα το καλοκαίρι και παρά τα πολλά προβλήματα δημιούργησε ένα νεανικό και ανταγωνιστικό σύνολο.

Το FL News σας ενημέρωσε την Παρασκευή (10/11) σχετικά με τις πολλές ελλείψεις που θα υπήρχαν και σε αγωνιστικό επίπεδο. Το ρεπορτάζ επιβεβαιώθηκε στο ακέραιο, καθώς την αποστολή, σύμφωνα με το FL News δεν ακολουθούν για διάφορους λόγους οι: Λαμπίρης, Πάντος, Γραμματίκας, Μπεκατώρος, Αφράτης, Μεντής, Παπασάββας, Ζαφειράκης, Αρώνης, Τσεβάς, Καζβιρόπουλος, Τουγλής, Σταμούλης, Παπαθανασίου, Καναβέτας, Μηλιώτης, Πάσχος.

Η 16 διαθέσιμοι είναι οι: Καλογεράκος, Καρδάσης, Μεγαλοοικονόμου, Καλαμιώτης, Ιωακειμίδης, Κυριαζόπουλος, Τζανέτος, Καρβουνίδης, Τζανουλίνος, Εζουμέζου, Ξαγοράρης, Χαραλαμπόπουλος, Τοπτίδης, Γεωργόπουλος, Κωνσταντινίδης, Αθανασιάδης.

Την αποστολή, πάντως, ακολουθούν οι παλιοί παράγοντες και φίλαθλοι του Αχαρναϊκού Γιώργος Σιδηρόπουλος, Νίκος Καρδάσης, Μιχάλης Τσορμπατζίδης και ο γενικός αρχηγός των Νέων, Δημήτρης Τσαλικίδης, οι οποίοι προσπαθούν να βοηθήσουν με όσες δυνατότητες έχουν για να να συνεχίσει να μετέχει η ΠΑΕ στο πρωτάθλημα...

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 12 Νοέμβριος 2017 14:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep