«Ξέρει καλύτερα από τον καθένα»

Ο Παναγιώτης Πλαβούκος αποθέωσε τον κόουτς της Αναγέννησης Γιώργο Βαζάκα και μίλησε για καταφανέστατο πέναλτι που δεν δόθηκε στο ματς με τον ΟΦΗ.

[googlead][/googlead]

Υμνους για τον κόουτς Γιώργο Βαζάκα επεφύλαξε στη συνέντευξη Τύπου, μετά το 0-0 με τον ΟΦΗ ο επιθετικός της Αναγέννησης Καρδίτσας Παναγιώτης Πλαβούκος, ενώ ανέφερε ότι δεν καταλογίστηκε καταφανέστατο πέναλτι υπέρ της ομάδας του.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε πιο δυνατά από τον ΟΦΗ. Είχαμε τις κλασικές ευκαιρίες και δεν μας δόθηκε ένα πέναλτι. Ημουν κοντά στη φάση. Ηταν καταφανέστατο. Στο δεύτερο μέρος μπήκε πιο δυνατά ο ΟΦΗ. Εμείς κοιτάξαμε να διαχειριστούμε το αποτέλεσμα και κυρίως να χτυπήσουμε στην κόντρα. Τελικά πήραμε ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα.

Εχουμε μία πολύ καλή και ποιοτική ομάδα. Εχουμε έναν προπονητή ο οποίος είναι για μένα από του κορυφαίους της κατηγορίας. Ξέρει καλύτερα την κατηγορία από τον καθένα. Βγάζουμε στον αγωνιστικό χώρο αυτά που δουλεύουμε και είναι σημαντικό. Θα δείτε πολλά πράγματα από αυτή την ομάδα στο μέλλον αρχής γενομένης από το ματς με τον Παναιγιάλειο στο οποίο για μας είναι μονόδρομος η νίκη».

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 06 Νοέμβριος 2017 12:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep